3 Temmuzda başlayan ve 19 Temmuza kadar devam edecek olan LGS tercih süreci için Bakanlığımız tarafından 81 ilde 20 bin rehber öğretmen ile "Tercih Danışmanlığı" hizmeti devam ediyor.

3 Temmuzda başlayan ve 19 Temmuza kadar devam edecek olan LGS tercih süreci için Bakanlığımız tarafından 81 ilde 20 bin rehber öğretmen ile "Tercih Danışmanlığı" hizmeti devam ediyor.

3 Temmuzda başlayan ve 19 Temmuza kadar devam edecek olan LGS tercih süreci için Bakanlığımız tarafından 81 ilde 20 bin rehber öğretmen ile
EĞİTİM 17.07.2023 19:20:00 114 0

Adıyaman'da da LGS sınavı yapılan 93 okulumuzda öğrencilerimizin lise tercihleri için "Tercih Danışmanlığı" hizmeti verilmeye başladı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan Aşcı, "Tercih Danışmanlığı" hizmeti verilen okullarımızdan Türkiye Petrolleri Ortaokulunu ziyaret ederek rehber öğretmenlerimize kolaylıklar diledi ve lise tercihi yapan öğrencilerimiz ve beraberinde gelen veliler ile sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan Aşcı, yaptığı açıklamada "İlimiz yaşadığımız deprem felaketinden sonra zorlu eğitim sürecinde de LGS başarısını sürdürüyor. Bu yıl da 2 Türkiye Birincisi çıkararak başarılı geleneğini devam ettirdik. Öğrencilerimiz eğitimlerine devam edecekleri lise öğrenimleri için 19 Temmuz tarihine kadar okul tercihlerinde bulunacaklar. Biz de okullarımızda kurulan tercih merkezlerini ziyaret ederek tercihlerini yapan öğrencilerimizin heyecanına ortak olduk. Tercih süreci neticesinde gelecek olan sonuçların öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte öğrencilerimizin her an yanında olan okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize de teşekkür ederim.”dedi.


İlginizi Çekebilir

Büyükşehir Belediyesi merkezlerinde yaz okulu başladı: 'Bir Yaz Bin Gelecek' - Videolu Haber

Özdemir’e 'Veda' yemeği düzenlendi

Mahkemeden Emsal Karar: Öğretmenlerin Ek Ders Ücretleri Ödenmeli

Adıyaman'da 'TÜGVA Yaz Okulları' başladı

Adıyaman'da 'Yaz Kuran Kursları' açıldı - Videolu Haber

Adıyaman'da 'Eğitim Yılı Değerlendirme ve Hazırlık Toplantısı' düzenlendi

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezuniyet heyecanı

Ahmet Yesevi Milletevi üreten kadınların adresi oldu

Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

2023-2024 eğitim öğretim yılı değerlendirmesi ve 2024-2025 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları toplantısı

GASMEK ile kadınlar hayallerini gerçekleştiriyor

Milli Eğitim Müdürü Tosun'dan 'Kurban Bayramı' mesajı

Adıyaman Üniversitesi 8. Geleneksel Sağlıklı Yaşam Turnuvası sona erdi

Eğitim-Sen'den 2023-2024 eğitim dönemi değerlendirmesi

Tosun'dan yılsonu mesajı