6’LI MASA İSTER TEK, İSTER AYRI AYRI ADAY ÇIKARSIN ŞANSLARI YOK!

6’LI MASA İSTER TEK, İSTER AYRI AYRI ADAY ÇIKARSIN ŞANSLARI YOK!

6’LI MASA İSTER TEK, İSTER AYRI AYRI ADAY ÇIKARSIN ŞANSLARI YOK!
SİYASET 11.11.2022 23:23:00 105 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın, MHP’nin Pazar günü Elazığ’da yapılacak olan açık hava mitingi için Malatya’ya gitmeden önce güzergâhı Adıyaman oldu.  Adıyaman’da Milliyetçi Harekât Partisi İl Başkanlığını ziyaret ederek burada partililer ile bir araya geldi.

Yalçın, muhalefet partilerinin oluşturduğu 6’lı masanın başarılı olamayacağını söyledi, “6’lı masanın bu saatten sonra yapabilecek bir şeyi yok. İster uzlaşsınlar tek aday çıkarsınlar, isterse ayrı ayrı aday çıkarsınlar Cumhur İttifakı karşısında elde edecekleri bir başarı söz konusu değildir. Biz sahadayız, çalışıyoruz. Sahadan aldığımız bilgilere dayanarak bunları ifade ediyorum, ellerinden bir şey geleceği kanaatinde değiliz” diye konuştu.

Yalçın; ‘‘Milliyetçi Hareket Partisi’nin başlatmış olduğu halka gitme, milletin sinesinden çıkma, Türk Milleti ile hemhal olma noktasındaki programlarının bir farklı versiyonunu burada gerçekleştirmekte. Pazar günü Elazığ’da yapacağımız mitingin hazırlık aşamasını oluşturan illerden bir tanesi de güzide ilimiz Adıyaman. Hem MHP’nin her kademesinde çalışan değerli teşkilat arkadaşlarımıza nezaret etmek hem de hazırlıklarında destek olmak ve onlarla birlikte Elazığ’da bir araya gelmek gerektiğini Adıyaman halkına anlatmak için buradayız’’ dedi.

Gittiğimiz her yerden insanların gönlünü alarak dönüyoruz

Gittiğimiz her yerden insanların gönlünü alarak geri dönüyoruz diyen Yalçın, ‘‘2013 seçimlerine çok fazla bir süre kalmadı. Bu seçimler Türkiye Cumhuriyeti seçimlerinin istikbali ve istiklali ile yakından alakalıdır. Dolayısıyla başlangıçtan bu yana tesis ettiğimiz Cumhur İttifakı dediğimiz memleket faydasına olan bu anlayışın ayakta durabilmesi gerekmektedir. Bizce Cumhur İttifakı devam edecektir. Kimsenin endişesi olmasın. Bizim zillet tabiri ile ifade edeceğimiz altı artı bir diye numaralandırdığımız bir diğer ittifak bu ülkeye yarar sağlamaz. Seçimlerde bir endişemiz yok’’ dedi.

Seçim stratejimiz çok net

Seçim stratejimiz çok net diyen Yalçın, ‘‘Birincisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara seçtirmek. İkincisi de Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) Cumhur İttifakı partilerinin nitelikli çoğunluğu kazanması. Bu amaca ulaşabilmek için de her türlü çabayı göstereceğimize emin olsunlar. Çalışmalarımızın sonuçlarını aldığımızda çok büyük umutlar beslemeye başlıyoruz. Bunun böylece devam edeceğine inanıyoruz. Netice Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve Türk milletinin lehine olacaktır” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın’ı makamına misafir eden, MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, konuyla ilgi duygularını dile getirdi.

Bilgi alışverişi yaptık, çok güzel bir toplantı oldu

13 Kasım Pazar günü, Elazığ’da sayın Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin açık hava mitinginin olacağını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, ‘‘Yapılacak mitinge, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır ve Tunceli illerimiz de iştirak edecek. Dolayısıyla biz de MHP Adıyaman İl Teşkilatı olarak Pazar günü oraya doğru hareket edeceğiz. Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Teşkilat Başkanı Semih Yalçın başkanım bu miting ile ilgili hazırlıklarımızı görmek için buradan Malatya’ya gitti. Güzergâh olarak bize de uğradı sağ olsun, bilgi alışverişi yaptık ve çok güzel bir toplantı oldu’’ dedi.

Bu seçimde, Meclis’e milletvekili değil, milletvekilleri göndereceğiz

2018’deki seçimlerinde, oylarımızı yüzde üç yüz arttırdıklarını dile getiren Özgün ‘‘31.700 oy aldık ama siyasi partilerin amacı Meclis’e milletvekili göndermektir, 1800 oy ile milletvekilliğini kaçırdık ama bugün, Türkiye’de Sayın Genel Başkanımın yaptığı politikadan dolayı MHP’ye büyük bir teveccüh vardır. Biz de Adıyamanlı hemşerilerimizi bu vesile ile 2023 yılında yapılacak seçime Milliyetçi Harekat Partisi çatısı altına davet ediyoruz. Biz bu seçimde Meclis’ e milletvekili değil, milletvekilleri göndereceğiz’’ dedi.

Yapılan anketler, yapmacık anketlerdir

MHP’nin anketlerde oy oranlarının düşük gösterilmesi ile ilgili konuşan Özgün, ‘‘Mitingimizi seyredin, gerçek anketler oradaki mitinge olan vatandaşımızın ve hemşerimizin ilgi ve alakasının göstergesidir. Buradan şu anlaşılıyor ki, bu anketler yapmacık anketlerdir. Her gün partimize üye olan birçok Adıyamanlı vatandaşımız var diyen Özgün, ‘‘Bu durum, bize büyük bir moral vermektedir. Son 2-3 ay içinde 400 kişi değil, 400 aile partimize gelip üye oldular. Bizi partilerden gelenler değil, Adıyamanlı hemşerilerimiz ilgilendiriyor’’ dedi.

Partisine kızan, üzülen kardeşlerimiz yuvalarına dönsünler

Özgün, ‘‘Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli’nin belirttiği gibi, partisine kızan, üzülen bizimle daha önce omuz omuza bu davaya hizmet eden değerli kardeşlerimize, Milliyetçi Harekât Partimizin kapısı sonuna kadar açıktır. Gelsinler, yuvalarına dönsünler. Ancak Genel Başkanımıza ve Teşkilata hakaret edenlere kapımız kapalıdır’’ dedi. 

Adıyaman’ın en önemli meselesi, tütün meselesidir

Sayın Cumhurbaşkanımızın tütünle ilgili bir açıklama yapacağını dile getiren Özgün, ‘‘Adıyaman’ın en önemli meselesi, tütün meselesidir. Çünkü binlerce aile tütünden ekmek yemektedir. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu takip etmektedir. İnşallah yakında müjdeyi vereceğiz’’ dedi.  


Anahtar Kelimeler: İSTER İSTER ÇIKARSIN ŞANSLARI !

İlginizi Çekebilir

MHP Lideri Devlet Bahçeli: TBMM'nin aldığı karar yerindedir

Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan İstanbul Esnaf ve Sanatkârlarıyla buluştu

AK PARTİ ÇİĞLİ'DE KONGRE TARİHİ KESİNLEŞTİ

Başkent'te Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli'yi ziyaret etti

HÜDA PAR’dan Bingöl’e ziyaret: Emiroğlu, çözüm odaklı çalışmaları sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli görüştü

Babacan: "Türkiye'yi İki Kutuplu Siyasetten Kurtaracak Yol Arıyoruz"

Parlamentoda Yeni Dönem Başladı: DSP Liderinden Sığınmacı Sorununa Çözüm Çağrısı

Okullardaki Temizlik Sorunu Büyüyor: MEB ve CHP Belediyeleri Karşı Karşıya

DEVA Partisi’nden Deprem Bölgesi İçin Acil Psikososyal Destek Talebi

AK Parti Mardin İl Başkanı Uncu'dan ÜNİAK standına ziyaret 

TBMM'de CHP'li Gürer'den patatesli açıklama!

Bahçeli: Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Siyasette kaçınılmaz yenilgiler, kaçınılmaz zaferler yoktur."

Özgür Özel'e tepki: İddialarını açık biçimde, eğip bükmeden; ispat etmezsen namerdin önde gidenisin