Ak Parti İl Başkanı Kaya'dan Erdoğan'a 'Atama' teşekkürü

Ak Parti İl Başkanlığı görevine asaleten atanan Avukat Zeydin Kaya Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

 Ak Parti İl Başkanı Kaya
SİYASET 3.08.2023 20:17:00 121 0

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile 28. Dönem Milletvekilliği seçim sürecinde AK Parti'nin Hakkari İl Başkanlığına vekaleten geçen Avukat Zeydin Kaya Ankara'da yapılan mülakatın ardından Ak Parti İl Başkanlığı görevine  getirildi.

Ak Parti İl Başkanlığı görevi tevdi edilen Avukat Zeydin Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile partinin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'e teşekkür etti.

Başkan Kaya mesajında "Büyük bir onur ve gururla vekaleten yürüttüğüm AK Parti Hakkari İl Başkanlığı görevine, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan'ın tensipleri ile atanmış bulunmaktayım. Mazbatamızı Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'den teslim aldık. Şahsımı bu şerefli göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkan Yardımcımıza ve Genel Merkezimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim; milletimize hizmet yolunda bizlere muvaffakiyetler nasip eylesin" ifadelerini kullandı.

Mülakata çağrılan MÜSİAD Hakkari İl Başkanı Adnan Öveç de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Kaya'yı tebrik ederek "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oluru ile Hakkari Ak Parti İl Başkanlığına seçilen abim Zeydin Kaya'yı tebrik ederim. Bu süreçte partimiz ile beraber milletimiz ve devletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan partinin Hakkari il ve ilçe teşkilatları ile belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda teşkilat mensubu sosyal medya hesapları aracılığı ile Ak Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya'yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.


İlginizi Çekebilir

Bahçeli'den sert tepki! UEFA laçka kararından vazgeçmezse...

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır