Adana Demirspor transferi bitirmek üzere: Edinson Cavani her an imza atabilir

Edinson Cavani için transferde flaş bir gelişme yaşandı. La Liga ekiplerinden Valencia'da forma giyen yıldız golcü Edinson Cavani için Süper Lig ekibi Adana Demirspor devreye girdi. İşte detaylar...

Adana Demirspor transferi bitirmek üzere: Edinson Cavani her an imza atabilir
SPOR 30.06.2023 19:43:00 84 0

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon büyük hedefler peşinde koşacak olan Adana Demirspor, transferde ses getirecek bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Mario Balotelli, Younes Belhanda ve Benjamin Stambouli gibi önemli isimlere mavi-lacivertli formayı giydiren Demirspor, şimdi de dünyaca ünlü yıldız forvet Edinson Cavani'yi radarına aldı.

İspanyol Estadio Deportivo'da yer alan habere göre; Adana Demirspor, Cavani'nin kardeşi ve menajeri Nando Guglielmone'ye ilgilerini bildirdi. Valencia, 36 yaşındaki yıldızla kadrosunda yüksek ücretli bir oyuncuyu boşaltmak için ücretsiz olarak ayrılmasına izin verebilir.

Öte yandan takımın başına Patrick Kluivert'ı getirmeye hazırlanan Adana Demirspor'un bu hamlesinin, Cavani'nin transferinde de büyük rol oynayabileceği vurgulandı.

BONSERVİSİNE 86 MİLYON ÖDENDİ

Geçen sezon başında Manchester United'dan Valencia'ya transfer olan Cavani, La Liga'da kötü bir dönem geçiren takımında öne çıkan isimlerden oldu. Bu sezon Valencia forması ile tüm kulvarlarda 28 karşılaşmada boy gösterdi. Bonservisine futbol kariyeri boyunca 86 milyon euro ödenen Uruguaylı süper star, bu karşılaşmalarda 7 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Yarasalar'da sözleşmesinin son yılına giren Cavani, 136 kez de Uruguay Milli Takımı'nda forma giyerken, 58 defa ağları havalandırmayı başardı.

Cavani, Uruguay'da Danubio'da başladığı futbol kariyerinde sırasıyla İtalya'da Palermo, Napoli, Fransa'da PSG, İngiltere'de M.United ve son olarak İspanya'da Valencia'da oynadı.

Kaynak SporDepor 


İlginizi Çekebilir

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül

Kabotaj Bayramı etkinlikleri devam ediyor

Aquapark çocuklara kapılarını açtı

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı

Avusturya-Türkiye maçını Sanatçılar Parkı’nda izleyecekler

12. Olympos Regatta, yeni ufuklara yelken açıyor

'Olympos Regatta' Bursa sahillerinden çekildi... Yeni ufuklara İstanbul'dan yelken açacak

Çocuklar, yaz tatilinde Haliliye Belediyesi ile basketbol öğreniyor

Haliliye Belediyesi ile dünya şampiyonasına hazırlanıyor