Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları, Futbol Branşı coşkuyla açıldı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Belediyesi, genç yeteneklerin sporla buluşmasını sağlamak amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulları kapsamında futbol branşının açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları, Futbol Branşı coşkuyla açıldı
GÜNDEM 13.07.2024 16:45:06 76 0

Adıyaman Belediye Spor ve Yüzme Kompleksi'nde yapılan törene Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, eşi Emral Tutdere, öğrenciler ve aileleri katıldı. Açılış töreninde Başkan Tutdere, Türk bayrakları ve “En büyük Başkan bizim Başkan” sloganlarıyla karşılandı. Eşiyle birlikte çocuklara çanta dağıtan Başkan Tutdere, çocuklarla futbol oynayarak onlara moral verdi. Açılış töreninde konuşan Başkan Abdurrahman Tutdere, çocuklara seslenerek “Sevgili çocuklar, yeteneklerinizi geliştireceksiniz ve belki de geleceğin yıldızları olacaksınız. İçinizden yeni Arda'lar çıkacak, buna inanıyoruz. Hep yanınızda olacağız.” dedi. Belediye olarak sporun toplumun her kesimine yayılması ve çocukların sporla iç içe büyümeleri için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerinin altını çizen Başkan Tutdere, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Adıyaman Belediyesi, tüm ekipleri ve birimleriyle yanınızda olacak. Önümüzdeki süreçlerde daha güzel spor tesislerinde, daha güzel ortamlarda çocuklarımız ve gençlerimizle birlikte olacağız. Adıyaman'ın dört bir köşesinde spor tesisleri ve etkinlik alanları kazandıracağız. Bu yaralarımızı birlikte saracağız. Çocuklarımız sporla, sanatla ve bilimle bu kentte mutlu yaşamaya devam edecekler.” 
Bu yıl Yaz Spor Okulları’nda yüzme, futbol, atletizm ve fitness olmak üzere dört branşta kurslar açıldı. Yüzme branşına 1250 kişi (750 çocuk ve 500 yetişkin kadın-erkek), futbol branşına 170 öğrenci, fitness branşına 70 katılımcı (kadın ve erkek) ve atletizm branşına 32 öğrenci kayıt yaptırdı.

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

Adıyaman Meydanı için esnafın rızası alınacak

'Maymun Çiçeği'nin Türkiye iddiaları dezenformasyondan ibaret

Ulaşımda teknolojik devrim

Afyonkarahisar gastronomisi global arenada

Boğaz'daki kaçak yapılaşma durduruldu!

Bakan Tunç: Resen soruşturma başlatıldı

Bakan Göktaş Moğalistan'da... Dünya Kadınlar Forumu'nda şiddetle mücadele mesajı

Türkiye-Irak Güvenlik Anlaşmasında Türk askeri varlığının sona erdirileceği iddiası yalanlandı

Bakan Uraloğlu Kayseri'ye geliyor

Gölcük'ten Gerede'deki yangınla mücadeleye destek

ÇEKÜL’den orman yangınlarıyla mücadelede yol haritası

Öğretmenlerin yer değiştirme talepleri karşılandı

Saatlik işgücü maliyeti yüzde 112,2 arttı

Narkoçelik-33'te 1,5 ton uyuşturucu madde ele geçirildi

Bolu'daki yangın için İzmit'ten yola çıktılar