Adıyaman Belediyesi, Öğrencileri Bilinçlendirmeye Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen ‘Çevre Yönetimi’ konferansları tüm hızıyla devam ediyor.

Adıyaman Belediyesi, Öğrencileri Bilinçlendirmeye Devam Ediyor
ÇEVRE 28.12.2021 17:03:00 93 0

Adıyaman Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen ‘Çevre Yönetimi’ konferansları tüm hızıyla devam ediyor.

Temiz bir çevre için önemli çalışmalara imza atan Adıyaman Belediyesi, gelecek nesilleri de bu konuda bilinçlendirmek için hayata geçirdiği projeye ara vermeden devam ediyor.

Daha önce ilköğretim 4. sınıf öğrencilerine yönelik ‘Çevreci Çocuk’ eğitim seti hazırlatıp 6 bin öğrenciye ulaştıran Adıyaman Belediyesi'nin bir sonraki projesi olan ‘Çevre Yönetimi Semineri’ öğrencilerden ve öğretmenlerden büyük ilgi görüyor. Şimdiye kadar birçok okulda gerçekleştirilen eğitimlerin sonuncusunda Altınşehir İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelen Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü uzmanlarından Mehmet Emin Yağımlı, öğrencilere slayt ve videolar eşliğinde çevre bilinci hakkında bilgiler verdi.

Eğitimlerde, dünyadaki kaynakların çok azaldığını ve bunu engelleyecek tek şeyin çevreye karşı duyarlı olmak olduğunu dile getiren Yağımlı, öğrencilere ekosistem, gürültü, görüntü ve çevre temizliği konularını içeren çevre yönetimi, sıfır atık, bilinçli su tüketimi ve enerji yönetimleri konularında bilgiler aktardı.

Öğrencilere maske ve kalem hediye edilen seminerin sonunda, seminere katılan tüm öğrencilere ‘Çevre Gönüllüsü’ rozeti takıldı ve çevre gönüllüsü ilan edildi.


İlginizi Çekebilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak? Öğleden sonraya dikkat!

Haftanın ilk günü hava nasıl olacak?

Hafta sonu nasıl bir hava olacak?

Yurtta hava bugün nasıl olacak?

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den iki 'kuvvetli' uyarı

Cennet Cehennem Vadisi Çöpten Temizlendi

Bugün hava nasıl olacak?

Sıcak ve lodosa dikkat! Yurtta bugün hava nasıl?

Yurtta bugün hava durumu nasıl olacak?

Bayramın son günü hava nasıl olacak?

Yurtta bugün hava nasıl olacak? Orta Karadeniz ve Akdeniz'in Toroslar kesimi sağanak yağışlı

Bayramın ikinci günü hava nasıl olacak?

GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ UÇAK İÇİ MALZEMELER, ÇOCUKLARA ÇANTA OLACAK

TEMA VAKFI’NDAN TOPRAK İÇİN BİR OLMA ÇAĞRISI