ADIYAMAN BELEDİYESİ ‘TAM BANA GÖRE FESTİVAL’DE

Adıyaman Belediyesi, 16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan ‘Tam Bana Göre Festival’de Adıyaman’ın tanıtımına katkı sunacak.

ADIYAMAN BELEDİYESİ ‘TAM BANA GÖRE FESTİVAL’DE
YAŞAM 16.11.2021 20:00:00 85 0

Adıyaman Belediyesi, 16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan ‘Tam Bana Göre Festival’de Adıyaman’ın tanıtımına katkı sunacak.

Adıyaman Belediyesi, 16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan ‘Gençlik ve Yerel Yönetimler’ temalı ‘Tam Bana Göre Festival’ adlı organizasyonda Adıyaman’ın güzelliklerini ve değerlerini tanıtacak.

Tüm Türkiye’den gençleri ağırlayacak festivalde il belediyeleri ve büyükşehir ilçe belediyeleriyle birlikte Adıyaman Belediyesi’nin de stant açacağını açıklayan yetkililer, bu festivali fırsat bilerek, Adıyaman’ın eşsiz kültürünü ve turizm değerlerini sergileyip, katılımcılara Adıyaman’ın yöresel ürünlerinden ikram edeceklerini ifade etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç da, Ankara’da düzenlenecek olan böylesine kapsamlı organizasyonunda Adıyaman adına yer alacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Adıyaman Belediyesi olarak davet üzerine biz de Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde olacağız. 16 Kasım’da birbirinden önemli değerlerimizi ve çiğköfte başta olmak üzere tüm lezzetlerimizi Ankara’ya taşıyacağız. Tüm misafirlerimizi standımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: ADIYAMAN BELEDİYESİ FESTİVAL’

İlginizi Çekebilir

Başkan İmamoğlu, LGS birincilerini ağırladı

Malatya'da çevreyolunda ikinci etap başlıyor

Yörük Türkmenler Muğla’da buluştu

Depremde yaşadıkları acıyı Eskişehir’de unutmaya çalışıyorlar

PTT'den 'Akdeniz 2024'e özel anlam pulu

Mutsuz evlilik kalbi yoruyor

Bakan Tunç, hukuk ve iletişimcilerin heyecanına ortak oldu

Bakan Tekin'den İstanbul'da tarihi okullarda inceleme

Malatya çevreyolunda yenileme çalışmaları

Beylikdüzü'nde caz keyfi

Diyanet'ten hicri yeni yıl mesajı

Yurt genelinde hafta sonu hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı?

Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı?

Çeyrek final maçı Berlin uçuşlarını yüzde 550 artırdı

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı