Adıyaman Belediyesi’nden Kahtalı Mıçe’ye vefa gecesi

Adıyaman Belediyesi, tedavisi süren sanatçı Kahtalı Mıçe için vefa gecesi düzenleyecek. Ünlü sanatçılar gecede sahne alacak.

Adıyaman Belediyesi’nden Kahtalı Mıçe’ye vefa gecesi
BELEDİYELER 25.08.2024 21:29:00 69 0

Adıyaman’ın yetiştirdiği ve müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan Kahtalı Mıçe için düzenlenen vefa gecesi, 26 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da Eğriçay Parkı (Millet Bahçesi)’nda gerçekleşecek. Tedavisi devam eden Kahtalı Mıçe’nin sanatçı dostları bu anlamlı gecede sahne alarak Adıyamanlı hemşehrileriyle buluşacak.
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla tüm hemşehrilerini bu özel geceye davet etti. Başkan Tutdere, “Sanatçımıza vefa borcumuzu ödemek ve Adıyaman’ımızın kültürüne katkı sunan değerlerimize sahip çıkmak adına düzenlediğimiz bu geceye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruzç” ifadelerini kullandı.
KAHTALI MIÇE’DEN DUYGUSAL MESAJ
Vefa gecesiyle ilgili duygu dolu bir mesaj paylaşan Kahtalı Mıçe ise, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek şunları söyledi: "Öncelikle tüm Adıyamanlı hemşehrilerime, dostlarıma ve sanatçı arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 50 yıllık sanat yaşamımda en duygulu günlerimden birini yaşıyorum. Her zaman yanımda olan, desteğini ve sevgisini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Tutdere’nin destekleri ve sanatçı arkadaşlarımın katkılarıyla 26 Ağustos’ta düzenlenecek vefa gecesinden dolayı hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bu vefa geceme tüm Adıyamanlı hemşehrilerimi Eğriçay Parkı’na bekliyorum."
“50 YIL ADIYAMAN’I SIRTIMDA TAŞIDIM”
Sanat hayatı boyunca Adıyaman’a layık olmaya çalıştığını belirten Kahtalı Mıçe, “50 sene Adıyaman’ı sırtımda taşıdım. Allah’a şükür, hiçbir zaman Adıyaman’a kötü bir izlenim bırakmadım. Bu 50 yılın karşılığında Adıyamanlı hemşehrilerimden beni bu gecede yalnız bırakmamalarını diliyorum. Ben orada olamayabilirim ama bilin ki ruhum orada olacak. Sanatçı dostlarım sahnede olacak. Adıyamanlı ve dışarıdan gelen sanatçılar, sunucular, hepsi bu anlamlı gecede bizimle olacak. Sizlerin de bu geceye katılacağınızdan eminim. Şimdiden herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum. 26 Ağustos’ta sizleri bekliyorum." dedi.
SANATÇILAR GECEYE RENK KATACAK
Kahtalı Mıçe’ye destek vermek için düzenlenen bu özel gecede, Latif Doğan, Oğuz Aksaç, Mehmet Seske, Aynur Polat, Yağız, Kahtalı Hamido, Delal Metin, Mahmut Karadağ, Hüseyin Delibalta, Ömer Çapar ve Mehmet Aslan gibi sanatçılar sahne alacak. Farklı illerden gelen sanatçılar, Adıyamanlı müzikseverlerle buluşarak bu anlamlı gecede unutulmaz bir performans sergileyecek.
 


İlginizi Çekebilir

Adıyaman Belediyesi'nden Geleneksel Sünnet Şöleni: 267 çocuk sünnet ettirildi

Başkan Tutdere 7 yıldır akülü sandalye bekleyen vatandaşın talebini bir gecede karşıladı

TBB Adıyaman toplantısında hazırlanan Deprem Raporu yayımlandı

Adıyaman Belediyesi, Geleneksel Sünnet Şöleni Düzenliyor

Başkan Tutdere, yeni eğitim yılı açılışında öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Başkan Tutdere muhtarlarla bir araya geldi

Adıyaman Belediyesi’nden üniversiteyi kazanan gençlere eğitim desteği

Adıyaman’da okul öncesi temizlik seferberliği

Adıyaman Belediyesi, SMA hastası Firdevs için harekete geçti

Adıyaman Zabıtasından ‘Zabıta Haftası’ yürüyüşü

Adıyaman Belediyesi'nin gezici ikram araci hizmete girdi… İlk çaylar Başkan Tutdere’den

Adıyaman'da 30 Ağustos Zafer Bayramı şenliklerle kutlandı

Başkan Tutdere TBB Encümen Toplantısını değerlendirdi: “Adıyaman tarihinde ilk kez”

İmamoğlu ve Tutdere’den Konteyner Kentlerde Dayanışma Mesajı

Ekrem İmamoğlu: “Omuzunuzdaki yükü almaya geldik”