Tarih: 02.10.2024 17:25

Adıyaman Belediyesi’nden Temizlik Seferberliği

Facebook Twitter Linked-in

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Her gün ortalama 30 personel ve 15 araçla şehrin sokaklarını sulayan ekipler, yıkım ve inşaatlardan kaynaklı toz sorununu asgariye indirmeye çalışıyor. 

1200 TON SU, 30 PERSONEL, 15 ARAÇ 

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri çalışmayla ilgili  şu bilgileri verdi: "Deprem sonrasında yıkılan binalardan yayılan tozun olumsuz etkilerini en aza indirmek için sulama çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Her gün 08:00 ile 01:00 saatleri arasında, 30 kişilik ekibimiz ve 15 aracımızla, en az 1200 ton su kullanarak caddeleri ve sokakları suluyor, halkımızın sağlığını koruma altına alıyoruz."

DURAK VE ÜST GEÇİTLER DE YIKANIYOR

Öte yandan, ekipler her gün çeşme ve çöp konteynerlerini yıkarken, haftada 3 kez de durak ve üst geçitlerin temizliğini gerçekleştiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman şehir merkezindeki 33 mahalle ile birlikte, 34 konteynır kent ve İndere ile Örenli toplu konut alanlarında 240 ton çöpü 14 araç ve 96 personel ile katı atık deposuna taşıyor.

DÜZENLİ KONTEYNER BAKIMI YAPILIYOR

Ayrıca, gün içerisinde 80 ila 100 çöp konteynırını boyayan ekipler, 20 ila 30 adet konteynırın bakımını da yapıyor. Hal pazarı, otogar, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi ve Küçük Sanayi Sitesi’nin temizliği de ekipler tarafından düzenli olarak gerçekleştiriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —