Adıyaman Belediyesinin düzenlediği Sünnet Şöleni’ne yoğun ilgi: Yıllardır ihmal ediliyordu

Adıyaman Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında dezavantajlı ailelerin büyük bir umutla beklediği ve uzun yıllardır gerçekleştirilmeyen sünnet şölenini bu yıl hayata geçiriyor.

Adıyaman Belediyesinin düzenlediği Sünnet Şöleni’ne yoğun ilgi: Yıllardır ihmal ediliyordu
BELEDİYELER 22.08.2024 15:23:00 84 0

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin talimatıyla düzenlenen ‘Sünnet Şöleni’, Adıyaman’da dezavantajlı ailelerin 7-12 yaş aralığındaki çocukları için gerçekleştiriliyor. Sünnet şöleni kapsamında çocuklarının sünnet edilmesini isteyen aileler, başvurulara yoğun ilgi gösteriyor. Başvurular devam ederken, çocukların sünnet işlemleri de Park Hastanesi’nde gerçekleştiriliyor. Başkan Tutdere, bu özel etkinlikte çocuklar için sürprizler hazırlayarak etkinliğe renk katıyor.

Adıyaman Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında dezavantajlı ailelerin büyük bir umutla beklediği sünnet şölenini bu yıl hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin talimatıyla düzenlenen ‘Sünnet Şöleni’, Adıyaman’da dezavantajlı ailelerin 7-12 yaş aralığındaki çocukları için gerçekleştiriliyor. Sünnet şöleni kapsamında çocuklarının sünnet edilmesini isteyen aileler, başvurulara yoğun ilgi gösteriyor. Başvurular devam ederken, çocukların sünnet işlemleri de Park Hastanesi’nde gerçekleştiriliyor. Başkan Tutdere, bu özel etkinlikte çocuklar için sürprizler hazırlayarak etkinliğe renk katıyor.

Yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’nin talimatlarıyla bu yıl ilimizde düzenleyeceğimiz ‘Sünnet Şöleni’ne başvurular devam ediyor. Şölen öncesinde, şartları uygun olan çocuklarımızın sünnet işlemleri Park Hastanesi’nde gerçekleştiriliyor. Çocuklarımız, Başkanımızın makam aracı olan TOGG ile evlerinden alınıp hastaneye götürülüyor ve cerrahi işlemin ardından tekrar evlerine bırakılıyor. Ayrıca, çocuklarımıza kıyafet ve çeşitli hediyeler takdim ediliyor.” ifadelerine yer verildi.

SON BAŞVURU 23 AĞUSTOS’TA

Belediyeden yapılan açıklamada, sünnet şöleni için kayıt yaptırmak isteyen ailelerin başvurularını 23 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar belediye ana binasının giriş katında kurulan başvuru masasına yapabilecekleri hatırlatıldı. Sünnet işlemleri tamamlanan çocuklar için düzenlenecek büyük bir şölenle sürecin son bulacağı belirtildi.


GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
Çocukların TOGG ile gezdirilmesi
Annelerle röportaj
Çocuklardan detaylar
 


İlginizi Çekebilir

Adıyaman Belediyesi'nden Geleneksel Sünnet Şöleni: 267 çocuk sünnet ettirildi

Başkan Tutdere 7 yıldır akülü sandalye bekleyen vatandaşın talebini bir gecede karşıladı

TBB Adıyaman toplantısında hazırlanan Deprem Raporu yayımlandı

Adıyaman Belediyesi, Geleneksel Sünnet Şöleni Düzenliyor

Başkan Tutdere, yeni eğitim yılı açılışında öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Başkan Tutdere muhtarlarla bir araya geldi

Adıyaman Belediyesi’nden üniversiteyi kazanan gençlere eğitim desteği

Adıyaman’da okul öncesi temizlik seferberliği

Adıyaman Belediyesi, SMA hastası Firdevs için harekete geçti

Adıyaman Zabıtasından ‘Zabıta Haftası’ yürüyüşü

Adıyaman Belediyesi'nin gezici ikram araci hizmete girdi… İlk çaylar Başkan Tutdere’den

Adıyaman'da 30 Ağustos Zafer Bayramı şenliklerle kutlandı

Başkan Tutdere TBB Encümen Toplantısını değerlendirdi: “Adıyaman tarihinde ilk kez”

İmamoğlu ve Tutdere’den Konteyner Kentlerde Dayanışma Mesajı

Ekrem İmamoğlu: “Omuzunuzdaki yükü almaya geldik”