Adıyaman FK Evinde Mağlup Oldu

Adıyaman FK : 0- Kırklarelispor : 1

Adıyaman FK Evinde Mağlup Oldu
SPOR 22.01.2023 17:55:00 80 0

 TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Adıyaman Futbol kulübü kendi sahasında Kırklarelispor’a 1-0 yenilerek ikinci yarının ikinci haftasını da puansız kapattı.

Sezon başından bu yana sürekli Teknik Direktör değişikliği yaparak bir türlü istediği istikrarı yakalamayan Adıyaman Futbol Kulübü yeni hocasıyla kendi evinde mağlup olarak kan kaybetmeye devam ediyor.

  İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda 1461 TrabzonSpor’a mağlup olarak başlayan Adıyaman Futbol Kulübü maç sonunda yeni Teknik Direktörü Kasım Gökyıldız ile yollarını ayırmış, takımın başına Adıyamanspor’un eski futbolcu olan teknik direktör Osman Bozkurt getirildi.

  İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda aldığı mağlubiyetle puan kaybı yaşayan Adıyaman Futbol Kulübü kendi evinde yeni teknik direktörü Osman Bozkurt nezaretinde çıktığı ikinci maçta Kırklarelispor’a 16. Dakikada Enes İlkin’in attığı golle 1-0 mağlup oldu ve ikinci yarının ikinci haftasını da puansız kapattı.

  İlk Yarıda konuk ekibinin üstünlüğüyle geçen müsabakada başka gol olmayınca ilk yarı Kırklarelispor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

  İkinci yarıya ilk yarıya nazaran daha etkili başlayan Adıyaman Futbol Kulübü üst üste geliştirdiği ataklardan sonuç alamazken müsabakada başka gol olmadı ve Adıyaman Futbol Kulübü kendi sahasında Kırklarelispor’a 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Kırklarelispor puanını 30’a yükseltip 10 sırada yer alırken, Adıyaman Futbol kulübü 20 puanda kalarak 16. Sırada yer aldı ve küme düşme potasına bir adım daha yaklaşmış oldu.

  Deplasmandan çok önemli 3 puanla döndüklerini ifade eden Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem; “Zor bir maç olacağını biliyorduk. İlk yarıda ev sahibi ekibine nazaran daha etkili olan, kontrataklarla gol arayan bizdik ve 16. Dakika da bulduğumuz golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. İkinci yarı ev sahibi ekip bize oranla daha etkili olsa da takım halinde iyi savunma yaptık ve maçı kazanmasını bildik.

Sporcularımızı kutluyorum, inşallah çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak : Gözde Haber


Anahtar Kelimeler: Adıyaman Evinde Mağlup

İlginizi Çekebilir

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül

Kabotaj Bayramı etkinlikleri devam ediyor

Aquapark çocuklara kapılarını açtı

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı

Avusturya-Türkiye maçını Sanatçılar Parkı’nda izleyecekler

12. Olympos Regatta, yeni ufuklara yelken açıyor

'Olympos Regatta' Bursa sahillerinden çekildi... Yeni ufuklara İstanbul'dan yelken açacak

Çocuklar, yaz tatilinde Haliliye Belediyesi ile basketbol öğreniyor

Haliliye Belediyesi ile dünya şampiyonasına hazırlanıyor