Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Sinai Mülkiyet Başvurusu" seferberliği başlattı

Tüm İlçelerde 18 - 29 Nisan 2022 tarihleri arasında 12 İlçe Sınai Mülkiyet Birimi Yetkilisine ve 644 Okul Ürün Geliştirme Yetkilisine sınai mülkiyet hakları (patent, faydalı model, marka ve tasarım) ile ilgili eğitim verecektir.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü 
GÜNDEM 18.04.2022 15:56:00 124 0

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü sınai mülkiyet başvurusu seferliği kapsamında; tüm İlçelerde 18 - 29 Nisan 2022 tarihleri arasında 12 İlçe Sınai Mülkiyet Birimi Yetkilisine ve 644 Okul Ürün Geliştirme Yetkilisine sınai mülkiyet hakları (patent, faydalı model, marka ve tasarım) ile ilgili eğitim verecektir.

Eğitime katılacak İlçe Sınai Mülkiyet Birimi Yetkililerine ve  Okul Ürün Geliştirme yetkililerine yönelik  İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı'nın yapmış olduğu konuşmada;  "Değerli meslektaşlarım hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu ve ortaya koyduğu hedefleri ve konuşmalarında ifade ettiği gibi "Halbuki asıl olan hazır teknolojiyi almak ve onun kullanımını öğrenmek değil, teknolojiyi tasarlamak, geliştirmek ve üretmektir" sözünü de kendimize şiar edindik. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'in "Toplum Öğretmeni Kadar Güçlüdür" misyonu doğrultusunda; elimizden geldiği kadar öğrencilere direkt ulaşarak, ülkemizin eşsiz insan kaynağı sermayesini toplumsal sermayeye dönüştürmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Adıyaman, 2021 yılında Türk Patent ve Marka Kurumuna yapılan patent başvurularından aldığı tescillerde İstanbul ve Samsun'dan sonra 3. sırada yer almıştır. 2022 yılı içinde hedefimiz Türkiye birinciliğidir. Bu doğrultuda da her okulumuzdan en az bir sınai mülkiyet başvurusu bekliyorum.  Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Allaha emanet olun." mesajını vererek Adıyaman İli için sınai mülkiyet başvurusu seferliğini başlatmıştır.


İlginizi Çekebilir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarihi güreşler için Edirne'de

Irak'ın kuzeyinde kilit kapanıyor!

Serkan Kaygusuz’un, mutlu günü

Haliliye Belediyesi 11 ekip ile 7 mahallede üstyapıyı yeniliyor

AFAD'dan Trabzon, Giresun, Samsun ve Ordu'ya uyarı!

TBMM'yi bu hafta yine yoğun gündem bekliyor

Muğla'da korkutan deprem

Datça 4,1 büyüklüğünde sallandı!

Milli gurur Türksat 6A’nın uzay yolculuğu yarın başlıyor

Teröristlerce tuzaklanan evlerde silah ve mühimmat ele geçirildi

Irak ve Suriye'nin kuzeyin 5 terörist etkisiz!

Şehitkamil’de çocuklar artık daha mutlu

Çocuklar, taekwando ve futbol kursuna yoğun ilgi gösteriyor

Türksat 6A için geri sayım!

Yediemin'deki su ürünleri kaçıranlara hapis cezası!