ADIYAMAN VALİSİ DR. OSMAN VAROL’DAN İL MERKEZİNDEKİ KONTEYNER KENTLERE ZİYARET

ADIYAMAN VALİSİ DR. OSMAN VAROL’DAN İL MERKEZİNDEKİ KONTEYNER KENTLERE ZİYARET

ADIYAMAN VALİSİ DR. OSMAN VAROL’DAN İL MERKEZİNDEKİ KONTEYNER KENTLERE ZİYARET
YEREL 30.06.2023 20:56:00 163 0

Cumhurbaşkanlığının 25 Haziran 2023 tarih ve 2023/312 sayılı Valiler Kararnamesi ile Adıyaman Valiliği görevine atanan Vali Dr. Osman Varol, konteyner ve prefabrik kentleri inceleyerek buraya yerleştirilen depremzede vatandaşlarımızı ziyaret edip bayramını kutladı. 


Vali Dr. Osman Varol’a Vali Yardımcısı Muhammed Tugay ve Mehmet Tığlı eşlik etti. 
Şehrin dört bir tarafından yapılan konteyner kentleri ve Vartana’daki Prefabrik Kenti ziyaret ederek   depremzede vatandaşlarımızın evine misafir misafir olan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol vatandaşlarla sohbet ederek halini hatırını sorup bayramını kutladı. Konteyner Kentlerde devam etmekte olan çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı Muhammed Tugay ve Mehmet Tığlı’dan bilgi aldı. 


Konteyner kentlerin genel durumu ile vatandaşların ihtiyaç ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla bugün konteyner kentleri ziyaret etiğini belirten Vali Dr. Osman Varol, ziyaret ettiği konteyner kentlerde vatandaşın ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgiler alarak iletilen sorunları tek tek not alıp bu talepleri aciliyet sırasına göre çözeceklerini belirtti.
Ziyarette istikbalimizin teminatı çocuklara da özel ilgi gösteren Vali Dr. Osman Varol, çocuklarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi.   
Son olarak Vartana Köyünde kurulan Prefabrik Kenti de ziyaret eden Vali Dr. Osman Varol, vatandaşlarla sıcak sohbetler gerçekleştirerek, burada devam eden alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Su sorunu başta olmak üzere prefabrik kentteki sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması için yetkililere talimat verdi. 


İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla devlet olarak her zaman Adıyamanlı kardeşlerimizin yanında olacaklarını ifade eden Vali Dr. Osman Varol, “Bugün konteyner kentlerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelip hem bayramını kutladık hem de ihtiyaç ve taleplerini ilk ağızdan dinledik. Burada bütün kurumlarımızla temel yaşam ihtiyaçlarından sosyal alanlara kadar vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için bütün kurumlarımızı seferber etmiş durumdayız. Vatandaşımız rahat değilse bizim rahat olmamız söz konusu bile olamaz. Hiçbir vatandaşımızı ne acısında ne hayatını yeniden düzene koyma ne de geleceğini yeniden inşa etme gayretinde asla yalnız bırakmayacağız. Devlet ve millet dayanışmasıyla bu kadim şehrimizin tamamını yeniden ayağa kaldırmak için mesai kavramı gözetmeden canla başla çalışacağız ve bu zorlu günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz, ben tekrardan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum’’ dedi.


İlginizi Çekebilir

Adıyaman'da kaybolan sürü drone ile bulundu

Kahta’da iki savcıya başsavcılık görevi verildi

Birlik Camisi, hayırseverlerin desteğini bekliyor

Vali Varol, 'Halk Günü'nde vatandaşları dinliyor

2024 Yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Dr. Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi

Bingöl'de iki Akraba Arasında Barış Sağlandı

Adıyaman Valisi vatandaşları ağırladı

Vali Varol Yeşiltepe Köyü’nde inşaatı başlanan evleri inceledi

Vali Osman Varol kırsal alandaki köyleri ziyaret etti

Adıyaman Valiliği’nde konut teslim süreci toplantısı yapıldı

Adıyaman Valisi Varol ‘10 Nisan Polis Haftası’ nedeniyle bir mesaj yayımladı

Kayseri Melikgazi'de yeni vizyon projeler

Abdülhamid Han Camisi baş ustasını kaybetti

Atalay’dan Ramazan Ayı mesajı

Osmangazi'de örnek dönüşüm dev millet bahçesiyle taçlandı