Adıyaman'da Kuyumcular Derneği'nden 6 Şubat kararı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Kuyumcular Derneği tarafından 6 Şubat'ta meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin anısına 6 Şubat depreminin 1. Yıldönümü nedeniyle işyerlerini kapatma kararı aldıklarını duyurdular.

Adıyaman
GÜNDEM 24.01.2024 11:59:26 29 0

6 Şubat Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde 11 ilin içerisinde ağır yıkıma neden olan iller arasında yer alan Adıyaman'da Kuyumcular Derneği tarafından alınan kararla 6 Şubat depreminin 1. Yıldönümünde depremde hayatını kaybedenlerin anısına işyerlerini bir gün açmama kararı aldılar.
6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlerin anısını depremin 1.yıldönümü nedeniyle işyerlerini bir gün açmayacaklarını duyuran Adıyaman Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Toprak,"Kahramanmaraş merkezli meydan gelen 6 Şubat depreminde 11 ilin arasında yer alan ve ağır yıkıma neden olan Adıyaman'da enkazda hayatını kaybedenler için Kuyumcular Derneği Yönetimimiz tarafından hayatını kaybedenler anısına işyerlerimizi bir gün açmama kararı aldık. Faaliyet gösteren kuyumcular olarak 6 Şubat depreminin 1. Yıldönümünde kapatma kararı almış bulunmaktayız. Tüm esnaflarımızı hayatını kaybedenlerinin anısına bir gün işyerlerini açmamaya davet ediyoruz. Halkımızın bilgisine sunar, vefat eden vatandaşlarımızı rahmet ve duayla anıyoruz."dedi.
 

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

17 binden fazla çocuk “Enerji Okuryazarlığı” eğitimi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik

Memur ve emeklinin zamlı maaşları belli oldu

Ahmet Sevim’den Milli Takıma tebrik

Yılmaz: Enflasyonda düşüş başladı

Narkoçelik-25'te 320 gözaltı

Vergi Dairesi'nde kartlar yeniden dağıtıldı... Gelir İdaresi tek tip örgüt yapısına kavuştu

Emek ve Demokrasi Platformu'ndan 'Madımak' tepkisi - Videolu Haber

Adıyamanlılar Milli Takım için tek yürek oldu

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de

Kabine yeni bakanlarla toplandı

Büyükşehir Belediyesi, muhtar buluşmalarını sürdürüyor