Adıyaman'da Sağlık-Sen açık ara farkla yetkiyi perçinledi

ADIYAMAN (PHA) - Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yakub Çelik, Sağlık-Sen Adıyaman Şubesinin 2024 Mayıs ayı itibariyle ulaştığı 3505 üye ile açık ara farkla yetkiyi perçinlediklerini açıkladı.

Adıyaman
SAĞLIK 29.05.2024 11:43:21 103 0

2024 Mayıs ayı itibariyle Sağlık-Sen Adıyaman Şubemiz 3505 üye sayısı ile İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Adıyaman Üniversitesi ve bağlı bütün kuruluş ve hastanelerde açık ara farkla yetkinin emim ellerde olduğunu belirten Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yakub Çelik, Sağlık-Sen’in hak temelli mücadelesini her zaman ve her zeminde teşkilatın desteği ile tereddütsüz ve etkin bir şekilde sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.
"Davamıza gönül vermiş tüm üyelerimize yürekten teşekkür ederim"
"Bu başarı teşkilatımızın ortak başarısıdır, hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim"diyen Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yakub Çelik,"2024 Mayıs ayı itibariyle Sağlık-Sen Adıyaman şubemiz 3505 üye sayısı ile; İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Adıyaman Üniversitesi ve bağlı bütün kuruluş ve Hastanelerde açık ara farkla yetkiyi perçinlemiştir. Bizlere güvenip, her zaman yanımızda olan ve üyelikleri ile bu başarıya imza atan, en başta çok değerli Sağlık- Sen üyelerimize, bu başarıda çok emeği olan Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yasin Barutçu başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, İlçe Başkanlarımıza ve ilçe teşkilatlarımıza, Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetimine, İş Yeri Temsilcisi arkadaşlarıma, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyesi arkadaşlarıma ve davamıza gönül vermiş tüm üyelerimize yürekten teşekkür ederim.  Sağlık-Sen’in hak temelli mücadelesini her zaman ve her zeminde teşkilatımızın desteği ile tereddütsüz ve etkin bir şekilde sürdürmeye devam edeceğimizi buradan ifade etmek isterim. Bu başarı teşkilatımızın ortak başarısıdır, hepinizi ayrı ayrı tebrik eder, saygılar sunarım." Şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

Omuriliğine yerleştirilen pil sayesinde sağlığına kavuştu

Uzmanı öneriyor: Bu besinler vücudu serinletiyor

Astım ve KOAH hastaları klima kullanırken dikkat etmeli

Vali Varol, Başhekim Doç.Dr. Mehmet Şirik'i ziyaret etti

Vali Varol, yaralı askeri ziyaret etti

SANKO Üniversitesi Hastanesi diyetisyen kadrosunu genişletiyor

Dr. Ocakçı: Kan vermek can vermektir

Erkeklerde yeni moda gıdı estetği

Şanlıurfa’da bir ilk

‘Rezil olacağım’ düşüncesi sosyal anksiyeteyi tetikliyor!

KULAK BURUN BOĞAZ UZMANI DR HASAN SAMİ BİRCAN KULAK ZARINDA Kİ DELİK TEDAVİSİ

Yaz aylarında ishalden korunmanın yolları

Ameliyatsız estetik yöntemleri doğal güzelliğin korunmasını sağlıyor

Erken diye düşünmeyin, 3 yaşında kontrol şart…

Uzmanı uyardı: 'Astım ve KOAH hastaları klima kullanırken dikkat etmeli'