'Adıyaman'da Tütün Hasadı' Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Adıyaman Belediyesi öncülüğünde, Adıyaman Üniversitesi ve AFYOL'un da destekleriyle gerçekleştirilen 'Adıyaman'da Tütün Hasadı' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler belirlendi.

KÜLTÜR - SANAT 27.12.2021 17:48:00 122 0

Adıyaman Belediyesi öncülüğünde, Adıyaman Üniversitesi ve AFYOL'un da destekleriyle gerçekleştirilen 'Adıyaman'da Tütün Hasadı' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler belirlendi.

Adıyaman Belediyesi’nin tütünün tanıtımı için düzenlediği fotoğraf yarışması sonuçlandı. Başvurular arasındaki fotoğrafları tek tek değerlendiren uzman jüri üyeleri tarafından seçilen eserler kamuoyuyla paylaşıldı.

Adıyaman Üniversitesi ile Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği (AFYOL)’nin de desteklerini alarak gerçekleştirilen yarışmanın sonuçları hakkında bilgi veren Adıyaman Belediyesi yetkilileri, “Adıyaman tütünün tanıtımı için düzenlediğimiz ‘Adıyaman’da Tütün Hasadı’ konulu fotoğraf yarışmasına yapılan 553 eser, seçkin jüri üyelerimiz tarafından değerlendirilerek, dereceye girenler belirlendi. İsmail Kara'nın çektiği fotoğrafın birinci olduğu yarışmada ikinciliğe Mehmet Ali Ergün, üçüncülüğe ise Bilal Eskioğlu'nun eserleri layık görüldü. Mansiyon dalında da; Birincilik Orhan Tanhan'a, ikincilik İbrahim Aysündü'ye, üçüncülük ise Serap İkiyek'e verildi. Eserler içerisinde en çok beğenilen ve sergilenecek olan 10 eser sahibi ise şöyle sıralandı: İbrahim Halil Ekin, Hilal Emnacar, Hasan Dayanıklı, Ayhan Maraşlı, Derya Yılmaz, Yalçın Çiftçi, İlhan Maraşlı, Müslüm Mutlu, Metin Burak Kınacılar ile Elmas Cumcu. Adıyaman Belediyesi olarak yarışmaya giren tüm fotoğraf sanatçılarımıza ve jüri üyelerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Dereceye giren eser sahipleri Adıyaman Belediyesi tarafından verilecek olan ödülleri de hak etmiş oldu. Buna göre: birinci gelen eser sahibi 5 bin TL, ikinci gelen eser sahibi 3 bin TL, üçüncü gelen eser sahibi 2 bin TL, mansiyon ödülüne layık görülen eser sahipleri 500’er TL ve sergilemeye değer görülen eserlerin sahiplerine de 250’şer TL ödül dağıtılacak.


İlginizi Çekebilir

Malatyalılar üretecek Dünya tüketecek

Deprem kardeşi iki şehrin sanatçıları İstanbul'da buluştu - Videolu Haber

Bodrum’da Anadolu’nun sanat rüzgarı esecek

28. İstanbul Tiyatro Festivali heyecanı şimdiden başladı

İşte 5 Temmuz'da vizyona girecek filmler

Mustafa Cevat Atalay SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açacak

Adıyaman'da çocuklar 'Masal Yolu' ile buluştu - Videolu Haber

HALK OYUNLARI GRUP YARIŞMALARI SONA ERDİ

Depremzede çocuklara sinema etkinliği - Videolu Haber

Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Mutenâ 21. sayısını çıkardı

Bursa Devlet Tiyatrosu tüm ödülleri topladı

Cuma günü vizyonuna girecek filmler belli oldu

SANKO Sanat Galerisi’nde ‘Atlar’ temalı resim sergisi

Üniversitemizde “Masal Anlatıcılığı Atölyesi” Düzenlendi

Tarihin kadim tanığı mühürler Ankara'da sergileniyor