ADYÜ Uygulama Anaokulu Öğrencilerinden 29 Ekim’e Özel Gösteri

ADYÜ Uygulama Anaokulu Öğrencilerinden 29 Ekim’e Özel Gösteri

ADYÜ Uygulama Anaokulu Öğrencilerinden 29 Ekim’e Özel Gösteri
GÜNDEM 29.10.2022 16:27:00 96 0

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Uygulama Anaokulu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında kutlama etkinliği düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonundaki etkinliğe ADYÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Genel Sekreter Doç. Dr. Aykut Dündar, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Zuhal Karagöz Genç, Uygulama Anaokulu Müdürü Barış Teber, okul öğretmenleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kutlama programının açılış konuşmasını, Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut yaptı.

Turgut, “ Bugün geleceğimizin teminatı olan miniklerimizin belki de ilk Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına şahit olacağız. Aziz bir neslin büyük mücadeleleri neticesinde kurulan ve bizlere armağan edilen Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlarken, gelecek sene de 100. yıl dönümünü kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Minik evlatlarımıza bu güzel günde kariyer yolculuklarında başarılar dilerken, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.” dedi.

Birbirinden güzel görüntülere sahne olan etkinlikler; Yıldızlar, Kelebekler, Minik Kalpler ve Minik Mucitler sınıf öğretmenleri ve öğrencilerinin ADYÜ Devlet Konservatuvarı Arş. Gör. Dr. Yasemin Karataş öncülüğünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak hazırlamış oldukları gösterilerle renklendi.

Katılanlar tarafından büyük beğeni toplayan minik öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gösterisi ayakta alkışlanırken, program hep bir ağızdan coşku ile söylenen marşlarla son buldu.

Programın sonrası ADYÜ Devlet Konservatuvarı Arş. Gör. Dr. Yasemin Karataş'a Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut tarafından plaket takdim edildi.


İlginizi Çekebilir

Bakan Kurum Malatya'dan seslendi... Afetzedelerin yüzü gülene kadar buradayım!

Bakan Tekin İstanbul'da okul yöneticileriyle buluştu

Dışişleri'nden UEFA'ya Demiral tepkisi

İş insanın Serdar Özyurt'tan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e ziyaret

'Sarsılmaz' yüksek ateş gücünü 'kuleye' çıkardı

Antrikot ve döşden burger yaptı, ailelerin vazgeçilmez durağı oldu - Videolu Haber

Pençe Kilit'te 9 terörist etkisiz!

Gurbetçilerden destek vergisi iddiasına İletişim'den açıklama

7 ton 250 kilogram gıda ürünü imha edildi

Altı ayda 105 milyona yakın yolcu

İçişleri: Provokatörlere göz açtırılmayacak

Stratejik Planlama Toplantısında muhtarların görüşleri alındı

Türkiye’nin Gizemli Obruğu Yeşilgöz, ziyaretçilerin uğrak noktası olacak

Şehitkamil Belediyesi’nden güvensiz gıdaya sıfır tolerans

Lise tercihi yapacak öğrenci ve velilere önemli öneriler