AFAD’TAN LAPSAN GROUP VE UNİ MEDYA AİLESİNE ZİYARET

AFAD’TAN LAPSAN GROUP VE UNİ MEDYA AİLESİNE ZİYARET

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Edirne AFAD ekibi, Lapsan Group ve UNİ Medya Ailesi’ne, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 UNİ Medya Edirne Ofisinde gerçekleşen ziyarete, AFAD Ailesi’nden, Şube Müdürü Tayfun Temur, Şube Müdürü Serkan Gürel, AFAD personelleri Şeyda Bozdağ ve Hayrettin Ergün katıldı.

“Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz”

 Ulak Anadolu Gazetesi Yayın Danışmanı Koray Ustabaşı, ULAK Anadolu Gazetesi Edirne İl Temsilcisi Şafak Çekver ve Uni Haber Ajansı Yurt Haberler Müdürü Erdoğan Demir’e, birer adet AFAD Acil Durum Çantası hediye eden, Şube Müdürü Tayfun Temur, “AFAD İl Müdürümüz Sayın Ali Altındal’ın selamlarını sizlere iletiyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

“Emekleriniz ödenemez”

Ulak Anadolu Gazetesi Yayın Danışmanı Koray Ustabaşı da AFAD ile birlikte kendilerinin de büyük bir aile olduklarını belirterek, “Ülkenin her karışında yaşanan afetlerde zor durumda kalan insanlarımızın umudu olan AFAD’a ve içerisinde bulunan tüm personele canı gönülden başarılar diliyoruz. Sizlerin emekleri ödenemez” dedi. Ustabaşı, Temur’a, Ulak Anadolu Gazetesi’nin son sayısını takdim etti.