SİYASET 3.05.2024 15:18:00 70 0

AK Parti'de değişim: Sait Salıcı'nın yeni il başkanı olacağı iddia edildi - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Yusuf IŞIK- 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrası AK Parti'de yaşanan yönetim değişimi beklentisi yeni isimlerin konuşulduğu bir döneme girdi.

AK Parti

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı için en güçlü aday olarak adı geçen iş insanı Sait Salıcı, "Bir değişim kararı alınır ve bize görev verilirse, Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Adıyaman’a hizmet etmekten onur duyarız" dedi. Salıcı İl başkanlığı için isminin anılmasına ilişkin basın mensuplarının sorularına yanıt verirken konuşmasının devamında şu ifadele yer verdi:
"Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefi, AK Partimizin içeride ve dışarıda güçlü Türkiye ideali doğrultusunda hükümetimiz çok önemli projeleri hayata geçirmiş bulunmaktadır. Bu hedeflere doğru yürüyüşümüz güçlü teşkilatlarımız ve aziz milletimizin yürekten desteğiyle kararlı bir şekilde devam ediyor. AK Partimizin en önemli özelliklerinden birisi bayrağı devralacak ve ileriye taşıyacak en iyi kadrolara sahip olmasıdır. Adıyaman'da son yerel seçimlerde vatandaşlarımızın verdiği mesajı doğru okuyan ve bu minvalde Türkiye Yüzyılı hedefini en iyi şekilde gerçekleştirecek dava ehli arkadaşlarımız var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki güçlü kadrolarla Adıyaman'da bir değişim ihtiyacı doğarsa, biz de arkadaşlarımızla birlikte, dava erlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirmek üzere verilecek her vazifeye hazırız. Sayın bakanımız Ahmet Aydın Bey, Milletvekillerimiz Resul Kurt, Mustafa Alkayış, İshak Şan ve Hüseyin Özhan ile tüm belediye başkanlarımız ve il-ilçe teşkilatlarımızı Türkiye Yüzyılı hedefine taşıyacak çalışmalara seferber etmek üzere üzerimize düşecek her vazifeye hazırız. Sadece bedenen değil, ruhumuzun her zerresiyle hazırız. Adıyamanımızı yeniden inşa ve ihya çalışmaları sürecinde AK Partimizin İl ve ilçe teşkilatlarına önemli görevler düşmektedir. Bu görevlerin hakkıyla yerine getirilmesi için de güçlü ve dava bilincine sahip teşkilatlara ihtiyaç vardır. Bize verilecek herhangi bir görevi, Adıyamanımıza ve Türkiyemize hizmet yolunda ancak şeref sayarız. Onur duyarız. 2002’deki ilk kuruluş düzenimizdeki teşkilatla aynı şekilde yürümek istiyoruz. 2002 ruhuna tekrar dönüp teşkilatla gitmek istiyoruz ve bu süre içinde atamayla değil vesai atamaları ile değil kongre ile gideceğiz biz bununla ilgili kongreyle ilgili çalışmalar da devam ediyor. Genel merkezde de bununla ilgili biz bilgilerimizi ilettik biz daha çok aday üzerinden daha çok şekilde gitmek istiyoruz kongreyle üyelerimizin karar vermesini istiyoruz”

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

CHP’li Yontar Çorlu’da yaşanan kirliliği Meclis gündemine taşıdı

CHP’li Engin Doğan’dan 19 Mayıs mesajı

Milletvekili Uysal Filistin için Portekiz’den dünyaya seslendi: Vahşeti durdurun

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan’dan başkan Gülpınar’a ziyaret - Videolu Haber

31 Mart seçimlerinin telafisi mümkün

HALKIMIZIN MAĞDUR OLACAĞI HER KARARIN KARŞISINDA OLACAĞIZ

Volkan Demir: Önce İsrail ile Ticaret Yok Dediler, Sonra Ticareti Yasakladılar

Başkan Erdoğan'dan FETÖ'cü teröristlere net mesaj

MHP’li Abdurrahman Başkan: Fahiş fiyat ve stokçuluğun önüne geçilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz

Başkan Görgel, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

Genel Başkan İrfan Uzun’dan İstanbul'dan Ankara'ya 'Hayatta Kalma' Yürüyüşü

CHP’li Yontar Meclis’te kamuda tasarruf paketi üzerine söz aldı

İmamoğlu’ndan Çakır’a kutlama mesajı

Beştepe'de gece yarısı kritik zirve!