AK Parti Adıyaman Teşkilatından deprem duyarlılığı!

“Hayatlarımız Sallanmasın” oyunu Belediye Konferans Salonunda Sahnelenecek

AK Parti Adıyaman Teşkilatından deprem duyarlılığı!
28.03.2022 20:02:00 100 0

        AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı, “Hayatlarımız Sallanmasın” tiyatro oyunuyla şehir genelinde deprem farkındalığını artırmayı amaçlıyor. Oyunun gösterimi 29 Mart Salı  Günü Saat 13:00’da (3 seans) Belediye Konferans Salonu’nda sahnelenecek

        Merve Bekmezci Aslan’ın yazıp, yönettiği ve Adem Güngör, Aysu Dokur, Akif Söylemez ile Şükran Kaya’nın rol aldığı “Hayatlarımız Sallanmasın” tiyatro oyunu, bir ailenin ve bir bireyin afet anında ve sonrasında, başlarına gelebilecek durumları ve bu durumlar karşısında neler yapmaları gerektiğini anlatıyor. Tiyatro oyununda anne, baba ve iki çocuk farklı bilinçte ve tecrübede oldukları için, her birinin tecrübesi ve bilinci sahneleniyor. Yansıtılan karakterlerde, seyirciler kendilerini her bir oyuncu ile özdeşleştirerek afet anında, sonrasında ne yapılmalı ve nasıl yapılmalı sorularının cevaplarını alıyor. Toplam 40 dakika sürecek olan oyun 29 Mart Salı günü Belediye Konferans Salonu’nda 13:00,15:00 ve 17.00 saatlerinde, üç seans şeklinde sahnelenecek.

      Sahnelenecek Tiyatro oyunu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin “ Elbette deprem hayatımızın bir gerçeğidir. Özellikle Adıyaman’ın birinci derece deprem fay hattı üzerinde olduğu düşünüldüğünde vatandaşlarımızı farklı etkinliklerle depreme karşı bilinçlendirmek, doğal afetlere karşı farkındalığı artırmak amacıyla Genel Merkezi’mizin talimatları doğrultusunda bir tiyatro etkinliği düzenleyelim istedik. Hayatlarımız Sallanmasın’ adlı oyunu tüm hemşehrilerimizle ve teşkilat mensuplarımızla birlikte 29 Mart Salı günü Saat 13.00’da Belediye Konferans Salonu’nda hep birlikte izleyeceğiz inşallah.  Üç seans (13.00-15.00-17.00) şeklinde sahnelenecek tiyatro etkinliğimize tüm hemşehrilerimiz davet ediyorum”  dedi.


İlginizi Çekebilir

Bahçeli'den sert tepki! UEFA laçka kararından vazgeçmezse...

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır