Akaltun, Ordu Valisi Sonel'i Ziyaret Etti.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun ve Şampiyon sporcuları makamda kabul ederek. Başarı dileklerinde bulundu.

Akaltun, Ordu Valisi Sonel
SPOR 25.01.2022 14:32:00 127 0

Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü Ve Muay Tahi Fedarasyonu Bölge Başkanı Murat Akaltun, Kafile başkanlığındaki Şanlıurfa Kıck Boks kafilesi Ordu İlinde devam eden Kıck Boks Milli Takım seçmelerine katıldı. Akabinde Akaltun, Şampiyon sporcularla birlikte Ordu Valisi Tuncay Sonel’i makamında ziyaret ederek Şanlıurfaspor forması ve Boks eldiveni hediye etti.

Bilindiği üzere Ordu Valisi Tuncay Sonel, Şanlıurfa Birecik İlçesinde 2005 ve 2008 yılları arasında çok başarılı bir şekilde Kaymakamlık görevini ifa etmişti.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun ve Şampiyon sporcuları makamda kabul ederek. Başarı dileklerinde bulundu. Vali Sonel, Şanlıurfa’nın her zaman kendisinde  ayrı bir yeri olduğunu ve çok güzel, kadim  dostluklar  edindiğini  belirten Sonel, İyiki geldiniz bizleri fazlasıyla memnun ettiniz. mevki makam gelip geçici önemli olan arkanızda hoş sedalar ve dostluklar bırakmaktır. Murat hocamız  ile yaklaşık 15 yıllık bir dostluğumuz var ve halen ilk günkü gibi samimi ve sıcak asıl olanda budur. Şanlıurfaspor kulübümüzün ilgi ve alakalarına teşekkür ediyorum ve peygamberler şehri Şanlıurfa’ya ve bütün gönül dostlarımıza selam ve muhabbetlerimi yolluyorum.”dedi

Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü ve Muay Tahi Federasyon Bölge Başkanı Murat Akaltun, Sayın valimizin bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarına çok teşekkür ediyorum. 2006 yılında sayın Valimiz o zaman Şanlıurfa Birecik İlçemizde çok başarılı bir şekilde kaymakamlık görevini yapıyordu. sayın Valimizin o zaman birecik ilçesinde sportif bağlamda güzel bir proje ye imza atarak çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla tanıştırmıştı. işte bugün sayın Valimizin 16 önce temelini attığı projenin dönüşlerini çok olumlu bir şekilde almaktayız. Bugün Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ortaya çıkmıştır. Sayın Valimizin bu yapmış olduğu başarılı sportif bağlamındaki proje takdire şayandır ve bütün Türkiye’ye Örnek olacak şeklindedir.

 


Anahtar Kelimeler: Akaltun Valisi Sonel' Ziyaret .

İlginizi Çekebilir

UEFA'ya bir kınama da Bakan Yerlikaya'dan

14. TransAnatolia macerası Mersin’den başlayıp Van’da son bulacak

UEFA soruşturmasında skandal karar!

Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!

TBMM'de spor vakti... Dereceye girenler ödüllendirildi

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül

Kabotaj Bayramı etkinlikleri devam ediyor

Aquapark çocuklara kapılarını açtı

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı