Ali Koç'tan kongreye ilişkin açıklama: İyilik kazanacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önemli açıklamalarda bulundu. Koç “Kongre çok gergin ve çirkin olacak. Ciddi ajitasyonlar yapacaklar. Herkesi sükûnetli olmaya davet ediyorum. İyilik kazanacak” dedi.

Ali Koç
SPOR 7.06.2024 11:03:00 80 0

Aziz Yıldırım ile gireceği yarış öncesinde ciddi gerginlikler yaşandığına ve devam edeceğine dikkati çeken Başkan Ali Koç, “Fenerbahçeliler rahatsız, camia rahatsız. Gereğinden fazla sertleşiyor, daha da sertleşecek. Fenerbahçe demokrasisini güçlendiren bir seçim olmalı. İddialar, iftiralar havalarda uçuşuyor. En iyi yöntem fikirlerin yarıştırılması. Aldığımız istihbarata göre pazar akşamına kadar 3-4 yöneticimizi daha hedef alacaklar. Fenerbahçe’yi 2018’de aldığımız ekonomik olarak en riskli kulüp seviyesine, göğsüne reklam bulamayan duruma getiren zihniyete tekrar teslim etmek istemiyoruz” diye konuştu. 

SZYMANSKI-BATSHUAYI-MERT HAKAN

Transferde yüksek bedel olmazsa kimseyi kaybetmek istemediklerini vurgulayan başkan, “Szymanski’de serbest kalma bedeli yok. Zaten Mourinho kendisini çok beğeniyor. Batshuayi’den çok memnunuz, kontratı bitti, opsiyonu yok. Çok seviliyor, çok pozitif bir karakter. Hoca sıcak bakıyor Batshuayi’ye. Görüşmeler devam ediyor. Türkiye’den başka kulüpler de bakıyor. Mert Hakan gerçek bir Fenerbahçeli. Fenerbahçe’yi yaşayan biridir. İnşallah kalır” diye konuştu.

MOURINHO DELİ

Dünyanın konuştuğu Mourinho transferine de değinen Koç, “Aldım, anlaştım demek ne demektir? İş bitti demektir. Biz, anlaşınca açıklıyoruz. Benim terbiyem böyle. Biz sessiz sedasız devam ettik. Mourinho, iyi anlamda söylüyorum, iyi bir deli. ‘Sen Fenerbahçe’yi neden seçiyorsun?’ diye sorduk. ‘Sadece şampiyon olursam başarısız olurum, ama Fenerbahçe’yi Avrupa’da iyi bir noktaya getirirsem Speciel One bunu da yaptı dedirtirim’ dedi. Biz de mutlu olduk” ifadelerini kullandı.

KULÜBÜ ATEŞE ATMAM

Aziz Yıldırım’ın açıktan para verildiği yönündeki iddialarını da cevaplayan Ali Koç, “Aziz Yıldırım, bizi Mourinho’ya açıktan para vermekle suçladı. Böyle bir şey düşünsem dahi, kulübümü ateşe atmam. Bu nasıl bir zihniyet? İrfan Can Kahveci transferinde de bu oldu. SPK’ya şikâyet edeceğim dedi. Fenerbahçe’ye 20 sene başkanlık yapan biri böyle bir şey söyleyebilir mi? 45-46 milyon Euro söylemimi, 3 sene olarak hesapladım” dedi.

EBRAR’I İSTERİM

Basketbol ve voleybolda artık dünya markası olduklarını da iddia eden Ali Koç, “Özellikle voleybolda güçlü bir kadromuz var. Ebrar Karakurt’u isterim ben. Ebrar, müthiş bir oyuncu. Rusya’da istatistikleri kırdı, rekor bırakmadı. Çılgın bir oyuncu, çılgın bir karakter. Bir kere yemek yedik beraber. Orada da şakayla karışık laf açıldı. Dünya çapında bir takım olacaksanız, biz oraya yakınız, en iyi Türkler’i almalısınız, Ebrar da öyle biri” ifadelerine yer verdi

 

KAYNAK TÜRKGÜN


İlginizi Çekebilir

'Olympos Regatta' Bursa sahillerinden çekildi... Yeni ufuklara İstanbul'dan yelken açacak

Çocuklar, yaz tatilinde Haliliye Belediyesi ile basketbol öğreniyor

Haliliye Belediyesi ile dünya şampiyonasına hazırlanıyor

Türkiye-Çekya maçı sonrası ortalık karışmıştı... Chory'den olay sözler: Onları zehirlemek istedim

Euro 2024 | Çekya 1-2 Türkiye

Ankara Offroada hazır

Osmangazili judoculardan 9 madalya

Beylikdüzü Air Power Athletics sporunun tarihine geçti

A Milli Takım, Çekya ile 12. kez buluşuyor

 Dr. Yasemin Savaş ve Hülya Avşar’dan gösteri maçı

Başkent EDAŞ Spor Kulübü türk futboluna oyuncu yetiştiriyor

Depremzedelerden spora yoğun ilgi - Videolu Haber

Keşanspor kongresi için kim ne dedi?

Fenerbahçe'den herkesi şaşırtacak transfer! Bir zamanlar geleceğin yıldızı deniliyordu .

Galatasaray'a scout transferi! İşte Okan Buruk'un yeni gözdesi .