Amerika’da kördüğüm olan FETÖ

Amerika’da kördüğüm olan FETÖ

Amerika’da kördüğüm olan FETÖ
GÜNDEM 30.05.2024 10:00:00 75 0

9 Aralık 2004 tarihinde Ortadoğu gazetesinde “Fethullah Gülen Gözümüz Yollarda” başlıklı bir yazı kaleme alarak FETÖ’nün Türkiye üzerindeki karanlık oyunlarıyla alakalı ve Türk-İslam değerlerine verdikleri zararlarla ilgili değerlendirmede bulunmuştum.

20 yıl önce “Fethullah Gülen, en acil şekilde Türkiye’ye geri dönmelidir; önündeki engeller kaldırılmalı ve özgürlüğüne kavuşturulmalıdır. Fethullah Gülen orada olduğu için ABD’nin atmosferine uygun davranmakta, cemaati de onun orada olmasından dolayı başıboş bir şekilde o atmosfere katkı sağlamaya çalışmaktadır. Belki kendisi Türkiye’de olursa, kurumları ve yandaşları ile Türk milleti’nin atmosferine göre davranırlar. İslami alanda durup “Dinlerarası Diyalog” gibi bir tuhaflık içinde “Papaza, rahibe, hahama” olan yakınlıkları artık ucube bir hal almaya başladı. Renk çümbüşü yaşıyorlar adeta…

Ey Türk milleti; sizce bu cemaat ve muhteşem kadrosu(!) kime çalışıyor?

Fethullah Gülen ve cemaatine soracak, söyleyecek o kadar konu var ki, yerimizin darlığını bahane ederek erteliyoruz. Ama buradan çağrıda bulunuyoruz. Fethullah Gülen, ABD’den gel…

Şu düğümü çöz…

Yoksa kördüğüm olacaksınız!
Gözümüz yollarda, kulağımız Amerika’da…” (Biz Biliyorduk/Sayfa 11-15) cümleleriyle cemaatin (FETÖ) Türkiye’deki rezilliklerini ‘ABD’den gel durdur’ diye çağırmışız ama şimdi hepsinin 2024 yılında Amerika’da nasıl kördüğüm olduklarını izliyoruz. Türk milleti ve devleti Türkiye’deki FETÖ’ye gereken darbeyi vurdu vurmasına da FETÖ’nün Pensilvanya’daki hali de rezilliklerin nasıl bir kokuşma içinde olduklarını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Teröristbaşı Fethullah Gülen’in Pensilvanya’daki terör kampındaki yeğeni Ebuseleme Gülen’in çeşitli itirafları kaç gündür sosyal medyada gündem oldu.

“Darbe yaptılar lan! Delikanlı olun. Çıkın açıklayın her şeyi. …. Barbaros, Cevdet, Doktor Ali, Ali Sami, Adil. Şuraya yazalım da ölürsek filan bilin. Ben şahidim, başka şahitlerim de var. Gözümün önünde planladınız. Hocama sunup mecbur ettiniz.” Şeklinde bir itirafında bulunmuş ve 15 Temmuz’un Fetullah Gülen’in onayıyla Cevdet Türkyolu, Barbaros Kocakurt ve Adil Öksüz’ün aralarında olduğu Gülen’e yakın isimler tarafından planlandığını anlatmış ve Fetullah Gülen’in iki aydır Cevdet Türkyolu tarafından saklandığını ve öldürülebileceğini iddia etmiş…

Sadece bunları itiraf etmiyor. Fethullah Gülen’in yanındaki A takımından bazılarının çocuk tacizcisi, tecavüzcü, hırsız, dolandırıcı, âlemci olduğunu söylüyor ve şahit olduğu FETÖ tezgâhlarını, kumpaslarını anlatıyor. Yazdıklarının yalan olduğunu iddia edenlere de Pensilvanya yerleşkesinin içinden kendisine ait videolar yayınladı.

Fethullah Gülen’in öldüğü, öldürüldüğü ve A takımı tarafından kaçırıldığı iddiaları FETÖ’nün Amerika’da nasıl kördüğüm olduğunu gözler önüne seriyor.

FETÖ’nün Amerika’da bu kördüğümü yaşadığının, büyük çözülme ve panik halinde olduklarının tartışıldığı tam bu günlerde MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “Ederi bir dolarlık hayatıyla ilgili son günlerde farklı spekülasyonların yapıldığı Fetullah Gülen başta olmak üzere, FETÖ’nün ABD’ye yuvalanmış tüm mensupları Türkiye’ye ve Türk adaletine teslim edilmelidir.” çağrısı da önemlidir.

FETÖ elebaşı eğer yaşıyorsa, kadrosuyla Türkiye’ye getirilmeli ve Türk yargısına hesap vermesi sağlanmalıdır. Hesap vermeden öteki tarafa gitmeleri engellenmelidir. Önce bu dünyanın hesabını, sonra öteki dünyanın hesabını vermeliler! FETÖ’nün Türkiye’de karanlık kalan en ufak bir yönü varsa da ortaya çıkarmalıdır.

Pensilvanya yerleşkesinden kendine ait video yayınlayan teröristbaşı Fethullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen madem ipini kopardı ve çeşitli itiraflara başladı, kamp içinde de dilediği gibi rahat davranıyor. Türkiye’den Pensilvanya’ya gelen kimler varsa hepsinin kamera kayıtlarını da yayınlasın da Türk milleti hafızasını tazelesin… Kurum, siyasi parti, kişi ayırt etmeden hepsini yayınlasın… Böylelikle belki daha başka oyunlarda bozulur.

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

 

KAYNAK TÜRKGÜN


Anahtar Kelimeler: Amerika’ kördüğüm

İlginizi Çekebilir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarihi güreşler için Edirne'de

Irak'ın kuzeyinde kilit kapanıyor!

Serkan Kaygusuz’un, mutlu günü

Haliliye Belediyesi 11 ekip ile 7 mahallede üstyapıyı yeniliyor

AFAD'dan Trabzon, Giresun, Samsun ve Ordu'ya uyarı!

TBMM'yi bu hafta yine yoğun gündem bekliyor

Muğla'da korkutan deprem

Datça 4,1 büyüklüğünde sallandı!

Milli gurur Türksat 6A’nın uzay yolculuğu yarın başlıyor

Teröristlerce tuzaklanan evlerde silah ve mühimmat ele geçirildi

Irak ve Suriye'nin kuzeyin 5 terörist etkisiz!

Şehitkamil’de çocuklar artık daha mutlu

Çocuklar, taekwando ve futbol kursuna yoğun ilgi gösteriyor

Türksat 6A için geri sayım!

Yediemin'deki su ürünleri kaçıranlara hapis cezası!