Aşçı'dan Eğitim-Öğretim Değerlendirme Toplantısı

Aşcı, eğitim öğretim yılı başından itibaren Adıyaman İlinde yürütülen faaliyetleri değerlendirmek ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirmesi gerçekleştirildi.

Aşçı
15.03.2022 10:21:00 100 0

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, eğitim öğretim yılı başından itibaren Adıyaman İlinde yürütülen faaliyetleri değerlendirmek ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunmak üzere İl merkezinde görev yapan okul ve kurum müdürleri ile 2. dönem başı değerlendirme toplantısı yaptı.
Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Toplantı Salonunda gerçekleştiren toplantıya Adıyaman merkez okul ve kurum müdürleri katıldı.


İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yapacağı yeni projelerin de tanıtıldığı toplantıda, okullarda yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında durum değerlendirmesi ve planlama çalışmalarının yanı sıra; okullarımızın eğitim-öğretim durumu, okullarda yapılan bakım-onarım- güçlendirme çalışmaları, 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi' kapsamında yapılan kütüphaneler için başlatılan kitap toplama kampanyaları, 'Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi' kapsamında yeni anasınıflarının durumu, Mesleki Eğitimde Çırak, Kalfa, Usta sayısının artırılması ile ilgili yürütülen çalışmalar, Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı yardımcı kaynaklardan öğrencilerin faydalandırılması, DYK Kursları, kantin ve pansiyon denetimleri, ortaöğretim eylem planı, TÜBİTAK çalışmaları, Rehberlik ve zümre faaliyetleri, Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları, eğitim-öğretimde kaliteyi ve verimliliği arttırmaya yönelik yapılabilecek çalışmalar, öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla yapılan faaliyet ve etkinlikler, veliler ile okullar arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesi, eğitim paydaşları ile ekip ruhunu yakalayabilmek, TUBİTAK projeleri ve okullarda yapılan patent çalışmaları, TEKNOFEST projeleri, taşımalı eğitim ve taşıma kapsamında verilen yemek hizmeti ile ilgili dikkat edilecek konuları ele alındı. 


Toplantıda ayrıca okul ve kurum müdürlerine, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş tarafından Adıyaman merkezde Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar ve işbirlikleri konusunda bilgilendirme sunumu yapıldı.
Toplantı sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, katılımcılarla görüş alış verişinde bulunarak sorun ve isteklerini dinledi. 2021-2022 eğitim öğretim yılının 2. dönem değerlendirme toplantısı iyi dilek ve temennilerin ardından son buldu


İlginizi Çekebilir

MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ, CİBUTİ BÜYÜKELÇİSİ’Nİ TBMM’DE AĞIRLADI

Başkan Öcal: Konteyner Kentteki aileler ne olacak

Başkan Sevim: Yüzde 25 zam yasağı yeni sorunları getirecek

Türkiye Veteriner Hekimler Mesleki ve Özlük Hakları Topluluğu'nun CHP ziyareti

Bahçeli'den sert tepki! UEFA laçka kararından vazgeçmezse...

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu