ATSO’NUN KIYAFET YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

ATSO’NUN KIYAFET YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

ATSO’NUN KIYAFET YARDIMLARI DEVAM EDİYOR
GÜNDEM 13.12.2022 19:06:00 85 0

Adıyaman Ticaret Ve Sanayi Odası (ATSO), Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği'nin Desteğiyle, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kıyafet Yardımında Bulunuyor.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Belirlenen Okullarda İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kıyafet Yardımları Devam Ediyor. Adıyaman Genelinde 500 Öğrenciye ATSO Tarafından Kıyafet Yardımı Gerçekleşirken 23 Nisan İlköğretim Okulundan Sonra Polis Amca İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerine Kıyafet Yardımında Bulunuldu.

ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu, İl Genelinde Belirlenen İlköğretim Ve Ortaöğretim Okullarında Öğrenim Gören İhtiyaç Sahibi Öğrencileri Milli Eğitim Müdürlüğü Ve Okul Müdürlükleri Aracılığıyla Tespit Ettiklerini Belirterek, Giyim Yardımlarının Da Bu Tespitlere Göre Yapıldığını Söyledi. Başkan Torunoğlu; “Adıyaman’da Ve Köylerde Eğitim Gören, İhtiyaç Sahibi Öğrencilerimize Kışlık Giyecek Yardımında Bulunuyoruz. İyi Günlerde Kullansınlar, Eğitime Katkı Vermeye Devam Edeceğiz. En Büyük Yatırım Eğitime Yapılan Yatırımdır. Bunun Bilincindeyiz. Milletimizin Ve Vatanımızın Geleceği Olan Çocuklarımız İçin Her Şeyi Yapmaya Hazırız. Bu Nedenle İhtiyaç Sahibi 500 Öğrencimize Kışlık Mont Yardımında Bulunduk. Ayrıca Yönetim Kurulu Olarak İmkânlarımız Nispetinde Üniversite Öğrencilerimize De Burs Vermekteyiz. Çatı Kuruluşumuz Ülkemizin En Saygın Sivil Toplum Örgütü Olan Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Bu Tür Sosyal Aktivitelere Önem Veriyor. Ben TOBB Başkanımız M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Teşekkür Ediyorum” İfadelerini Kullandı.

Polis Amca Ortaokulu Müdürü Abuzer Yavcik, Katkı Ve Destekleri Dolayısıyla Başta Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği İle Adıyaman Ticaret Ve Sanayi Odası Olmak Üzere Emeği Geçen Herkese Teşekkür Etti.


Anahtar Kelimeler: KIYAFET YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

İlginizi Çekebilir

Bakan Kurum Malatya'dan seslendi... Afetzedelerin yüzü gülene kadar buradayım!

Bakan Tekin İstanbul'da okul yöneticileriyle buluştu

Dışişleri'nden UEFA'ya Demiral tepkisi

İş insanın Serdar Özyurt'tan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e ziyaret

'Sarsılmaz' yüksek ateş gücünü 'kuleye' çıkardı

Antrikot ve döşden burger yaptı, ailelerin vazgeçilmez durağı oldu - Videolu Haber

Pençe Kilit'te 9 terörist etkisiz!

Gurbetçilerden destek vergisi iddiasına İletişim'den açıklama

7 ton 250 kilogram gıda ürünü imha edildi

Altı ayda 105 milyona yakın yolcu

İçişleri: Provokatörlere göz açtırılmayacak

Stratejik Planlama Toplantısında muhtarların görüşleri alındı

Türkiye’nin Gizemli Obruğu Yeşilgöz, ziyaretçilerin uğrak noktası olacak

Şehitkamil Belediyesi’nden güvensiz gıdaya sıfır tolerans

Lise tercihi yapacak öğrenci ve velilere önemli öneriler