AYŞE ÖĞRETMEN GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI

Trafik kazası sonucu vefat eden Hakkari Şehit Çetin Deniz İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni Ayşe Koç Yıldız’ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Antalya’ya, son yolculuğuna, gözyaşları içinde uğurlandı.

AYŞE ÖĞRETMEN GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI
GÜNDEM 11.06.2024 00:42:00 70 0

HAKKARİ (UHA) -

Hakkari’de, 1 yıldır görev yapan  Matematik Öğretmeni Ayşe Koç Yıldız, trafik kazasının ardından, kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi’ndeki yoğun bakımda, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşama tutunamadı.

Ayşe Öğretmen, aracın direksiyonunda olan  Cihat Yıldız’la 1 yıldır evliydi. Polis memuru olan eşi Cihat Yıldız, halen yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor. Hakkari Valisi / Belediye Başkan Vekili Sn. Ali Çelik de bizâtihi hastaneye gelerek başhekimden bilgi aldı.  Vali Sayın Çelik, Vali Yardımcıları; Sn. Furkan Berber ve Sn. Tayyar Emre Mahmutoğlu eşliğinde, olayın başından sonuna kadar merhume öğretmenin ve polis memuru olan yaralı eşinin durumlarıyla alakadar olup süreci yakından takip ettiler.

      Hakkari Devlet Hastanesi’ndeki cenazenin teçhiz işlemlerinden sonra İl Millî Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, milli eğitim yöneticileri, okulun yöneticileri, öğretmenin meslektaşları ve veliler, merhumenin tabutuna omuz verdiler. 

      İl Millî Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz cenazenin uğurlanması sırasında yaptığı kısa konuşmada; “Acı haberi duyunca çok üzüldük. Karne dönemine ve bayram arifesine girerken bu acı haber, eğitim camiamızı çok sarstı. İlimizde görev yapan fedakar bir öğretmenimizi kaybettik. Eğitim-öğretim yılının sonuna buruk olarak giriyoruz. Öğrencilerimizle bir anne, bir abla gibi ilgilenip her anını, öğrencileri için bir şeyler yapma gayreti içerisinde olan Ayşe Öğretmenimiz için çok üzgünüz. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anları yaşıyoruz. Okul Müdürümüzün refakatinde, cenazemizi, baba evine uğurluyoruz. Takdiri ilahi. Merhumeye, Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Hakkari Eğitim Ailemize ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Şu an yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren merhumenin eşi Polis Memuru Cihat Yıldız’a da acil şifalar diliyorum. Umarım, öğretmenimizin yaralı eşi, sağlığına tez zamanda kavuşur da teselli buluruz. Sayın valimiz ve sayın vali yardımcılarımız, il emniyet müdürümüz, il sağlık müdürümüz, başhekimemiz, hastane yönetimi, bu zor günümüzde, bir an için bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerine, Hakkari Eğitim Camiamız adına, şükranlarımızı sunuyoruz,” ifadelerinde bulundu. Protokol üyeleri ve eğitimciler, İl Millî Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz’a başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti. Cenaze, karanfiller eşliğinde ve meslektaşlarının gözyaşları içerisinde, baba ocağı olan Antalya’ya uğurlandı. Sabahleyin okulda, öğretmenin masasına çiçekler bırakılarak anma programı düzenlendi.

Haber: NECMİ ERTUŞ


İlginizi Çekebilir

Haliç Köprüsü metrobüs yolu yenileniyor

TBMM'nin haftalık gündemi yine yoğun

Türkiye, KKTC'ye gümrükte kullanılmak üzere mobil X-Ray cihazı hibe

Ticaret Bakanlığı açıkladı... O düzenleme uygulamada

Mersin'de eğlenceye mola yok

Valilik, 'Yoruma dayalı spekülatif haber' diyerek uyardı

Mahir Ünal'dan Elbistan'da toplu sünnet organizasyonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 30 Haziran mesajı

Komandolardan dayanıklılık bayrak koşusu

Suriye'nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

Başkan Alemdar, Sakarya için kampta görüşmeler yapacak

Suriye'nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz!

Bursa Yenişehir'e Tarım OSB için girişimler sürüyor

Türk Kızılay'ın 'ilk yardım eğitimi'ne uluslararası tescil

İstanbul ETO uyardı: Elektrik yangınları ansızın gelir