Tarih: 03.04.2022 15:25

Babar'dan Alparslan Türkeş'in Vefat Yıldönümü Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Babar mesajında şunları söyledi,‘’Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı; kuruluş fikrini ortaya koyan, Türk Milliyetçiliğinin Mimarlarından ,Türk Dünyasının Lideri Büyük Devlet Adamı Türk’ün son Başbuğu ,Başbuğ Alparslan Türkeş ; Cenab-ı Allah’ın Türk milletine bahşettiği en büyük insanlardan biridir . 
Ömrü hayatını ,Türk İSLAM davasına adamış , Türk dünyasına eşsiz hizmetler sunan ulu şahsiyetlerdendir . Her türlü cefayı , çileyi çekmiş , her türlü işkenceleri  yaşayarak her türlü bedeli Ödemiş , ama Türk milletine olan aşkından ve sevdasından asla vazgeçmemiştir .
Bedenen bu fani dünyadan  ebediyete göç Etsede;  fikirleri ,  büyük Türk İSLAM davası  ilk gün gibi  Türk gençliğinin mayasının yoğrulduğu  Ülkü ocaklarında  yeniden filizlenmekte , fikir babası olduğu TÜRKAV  da  , Siyasi  olarakta genel başkanlığını yaptığı MHP de yaşamaktadır .  
Rahmeti Rahman’a kavuşmasının 25. Yıl dönümünde TÜRKLÜK BEDENİMİZ , İSLAMİYET RUHUMUZ Diyen Türkün başbuğu Alparslan Türkeş’i Rahmetle ve MİNNETLE ANIYORUZ . RUHUN ŞAD MEKANIN CENNET OLSUN BAŞBUĞUM 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —