Bakan Kasapoğlu, Şampiyon Kıck Boksçulara Madalyalarını Taktim Etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Halilye Belediyesi tarafından düzenlenen spor etkinliğine katıldı.

Bakan Kasapoğlu, Şampiyon Kıck Boksçulara Madalyalarını Taktim Etti.
SPOR 8.04.2022 23:02:00 123 0

Bakan Kasapoğlu, Kıck Boks Avrupa Şampiyonu Emrah Yaşar ve Kıck Boks Avrupa Kupası Şampiyonu Muhittin Akaltun’a düzenlenen bir törenle madalyalarını taktim etti.

Törene Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, Kasım Gülpınar, Halilye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Halilye Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Eyüpoğlu ve Kıck Boks Milli Takım Antrenörü Murat Akaltun, katıldılar.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şampiyon sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. inşallah sporcularımız daha büyük başarılara imza atacaklarını ifade eden Kasapoğlu, Şampiyon sporculara sohbet ederek hal hatır sordu akabinde Kıck Boks Milli Takım Antrenörü Murat Akaltun’a başarılı sporcuları yetiştirdiği içinde teşekkür etti.

Kıck Boks Milli Takım Antrenörü Murat Akaltun, Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür çok teşekkür ederim. Halilye Belediye Spor Kulübü  Kıck Boks takımı olarak son 5 yıldır Türkiye şampiyonalarını adeta domine etmiş durumdayız. Dolayısıyla bu yıl hem İlimizi hemde Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. Emrah Yaşar, Avrupa Şampiyonu, Fatma Nursev Akaltun, Dünya Kupası Şampiyonu ve Muhittin Akaltun, Avrupa Kupası Şampiyonu olarak şanlı bayrağımızı göndere çektirerek göğsümüzü kabartan bir başarıya imza attılar. Bu başarımızda her zaman yanımızda olan Halilye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Beyefendinin katkıları yadsınamaz. Allah’ın izniyle daha başarıları Urfamıza kazandıracağız.”dedi


İlginizi Çekebilir

UEFA'ya bir kınama da Bakan Yerlikaya'dan

14. TransAnatolia macerası Mersin’den başlayıp Van’da son bulacak

UEFA soruşturmasında skandal karar!

Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!

TBMM'de spor vakti... Dereceye girenler ödüllendirildi

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül

Kabotaj Bayramı etkinlikleri devam ediyor

Aquapark çocuklara kapılarını açtı

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı