BAŞARILI SPORCULARDAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖNEN'E ZİYARET

Gönen, İstanbul'da düzenlenen Atletizm Yarışmasında Türkiye birincisi olan Karacaoğlan Ortaokulu ve Polis Amca İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul ederek tebrik etti.

BAŞARILI SPORCULARDAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖNEN
SPOR 31.01.2022 16:29:00 101 0

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Gönen, İstanbul'da düzenlenen Atletizm Yarışmasında Türkiye birincisi olan Halk Eğitim Merkezi atletizm kursunda yarışmaya hazırlanan Karacaoğlan Ortaokulu ve Polis Amca İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul ederek tebrik etti.


"Turkcell Türkiye 14 Yaş Altı (U14) Salon Şampiyonası" 22-23 Ocak 2022 tarihinde İstanbul Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleştirildi. Kız ve erkek sporcular olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen şampiyonada, 2009 Kızlar 2000 m yürüyüş Türkiye Şampiyonu İremsu Turmaz ve 2009 Erkekler 2000 m yürüyüş Türkiye Şampiyonu Muhammed Emir Işık, Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Gönen'i ziyaret etti.


Ziyarette Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Güllü, Karacaoğlan Okul Müdürü Zeynal Abidin Devran, Polis Amca İmam Hatip Okulu Müdürü Abuzer Yavcik ve öğrencileri yarışmaya hazırlayan Halk Eğitim Merkezi Beden Eğitimi Öğretmeni ve usta öğreticiler eşlik etti.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Gönen, "Dereceye giren sporcularımızı ve onların bu seviyeye gelmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum"dedi.
Ziyaret, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan Gönen'in öğrencilere çeşitli ödüller vermesi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.


İlginizi Çekebilir

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül

Kabotaj Bayramı etkinlikleri devam ediyor

Aquapark çocuklara kapılarını açtı

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı

Avusturya-Türkiye maçını Sanatçılar Parkı’nda izleyecekler

12. Olympos Regatta, yeni ufuklara yelken açıyor

'Olympos Regatta' Bursa sahillerinden çekildi... Yeni ufuklara İstanbul'dan yelken açacak

Çocuklar, yaz tatilinde Haliliye Belediyesi ile basketbol öğreniyor

Haliliye Belediyesi ile dünya şampiyonasına hazırlanıyor