Başkan Çalık çalışmalarında hız kesmiyor

Başkan Çalık çalışmalarında hız kesmiyor

Başkan Çalık çalışmalarında hız kesmiyor
GÜNDEM 2.04.2024 17:44:00 82 0

Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 52,78 oy oranıyla yeniden seçilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 1 Nisan sabahı çalışmalarına yapımına devam edilen Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’nde başladı. Seçimde verdikleri desteklerden dolayı tüm komşularına teşekkür eden Başkan Çalık, “Seçimi geride bıraktık, görevimizin başındayız. 1 Nisan sabahında yine Beylikdüzü için çalışmaya devam ediyoruz. Göstermiş olduğunuz güvene verdiğiniz desteğe yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İSTANBUL (İGFA) - Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 52,78 oy oranıyla yeniden seçilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 1 Nisan sabahı çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Sabah saatlerinde yapımına devam edilen Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Çalık, incelemelerde bulundu. Başkan Çalık’a başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Merkezin son durumu hakkında bilgi alan Başkan Çalık, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını dile getirdi.

 “BEYLİKDÜZÜ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Seçimde verdikleri desteklerden dolayı tüm komşularına teşekkür eden Başkan Çalık, “Seçimi geride bıraktık, görevimizin başındayız. 1 Nisan sabahında yine Beylikdüzü için çalışmaya devam ediyoruz. Göstermiş olduğunuz güvene verdiğiniz desteğe yürekten teşekkür ediyorum. Şu an Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi’mizin şantiyesindeyiz. İnşallah kısa süre içinde merkezimizi hazır hale getireceğiz. Kaldığımız yerden hızla devam ediyoruz. Bu kentin daha iyi bir noktaya gelmesi adına terimin son damlasına kadar çalışacağımı bilesiniz. Her şey çok güzel olmaya devam edecek” diye konuştu.

 


İlginizi Çekebilir

Hakkari’de “Filistinli Çocuklar İçin Çiz” Etkinliği Düzenlendi

Adıyaman'a Tarihi Kentler Birliğinden destek ziyareti

Adıyaman’da Türk Ocakları Bölge İstişare Toplantısı Düzenlendi

Besni’de Elektrik Kesintisi: Uzun Süre Kesik Kalabilir!

Kahta'da Uyuşturucu Operasyonunda Büyük Başarı

Kâhta İlçesinde Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı

Mahmut Arslan: Kahta İl Olmadıkça Kalkınamaz

Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin konut depremzedelere teslim edilecek

Görev kuvvetlerinin 'Milli Anadolu Ankası' tatbikatı başarıyla sürüyor

Konya'nın Kapsül takımları TEKNOFEST'e damga vurdu

Türkiye-Azerbaycan arasında adalet iş birliği

Öğretmenlik Mesleği Kanunu'nda 3 madde daha kabul edildi

Oruç Reis Somali'de arayacak

Bakandan yeni iç hat seferleri müjdesi!

Bakan Bolat TEKNOFEST'te