Başkan Hallaç’tan Kurban Bayramı mesajı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçende, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında,"Hemşehrilerim başta olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, insanlık için barış, huzur

Başkan Hallaç’tan Kurban Bayramı mesajı
GÜNDEM 15.06.2024 14:52:01 40 0

Birlik ve beraberlik mesajı veren Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç,"Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın en güçlü şekilde tezahür ettiği bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı; kimsesizlerin kimsesi olmak, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek, paylaşma ve dayanışma hasletleriyle yüzlere tebessüm olmak adına son derece kıymetli bir zaman dilimidir. Böylesine kıymetli bir zaman dilimini fırsat bilerek bu güzel hasletleri en güzel şekilde yaşamayı, hanelerimizin bayram sevinci ve bereketiyle kuşanmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Yüreklerimizi kanatan İsrail zulmü altındaki Filistinli kardeşlerimiz için adaletin ve barışın hâkim olmasını, yaşanan acıların bir an önce son bulmasını diliyor, hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar niyaz ediyorum."dedi.
 Bayram boyunca yapılan hizmetlere değinen Başkan Hallaç, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Kahta Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri adına bayram öncesi gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirdiğimiz gibi bayram süresince de nöbetçi ekiplerimizle 7/24 sizlerin huzuru için görev başında olacağız. Şehir içi toplu taşıma araçlarımız bayram boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bu vesileyle değerli hemşehrilerim başta olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, insanlık için barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum."
 

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

Afşin'de trafik kazası: 3 yaralı

Mahir Ünal'dan Elbistan'da toplu sünnet organizasyonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 30 Haziran mesajı

Komandolardan dayanıklılık bayrak koşusu

Suriye'nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

Başkan Alemdar, Sakarya için kampta görüşmeler yapacak

Suriye'nin kuzeyinde 7 terörist etkisiz!

Bursa Yenişehir'e Tarım OSB için girişimler sürüyor

Türk Kızılay'ın 'ilk yardım eğitimi'ne uluslararası tescil

İstanbul ETO uyardı: Elektrik yangınları ansızın gelir

KKK'da Uzman Erbaş başvuruları bugün sona eriyor

İzmir İtfaiyesi’nden yangın tatbikatı

Mesleki eğitimde günlük cep harçlıkları arttı!

TZOB: Elektrik zammı geri çekilmeli

Antalya yılın 'hava' rekorunu kırdı!