Başkan Torunoğlu’dan 19 Mayıs kutlama mesajı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Torunoğlu’dan 19 Mayıs kutlama mesajı
GÜNDEM 19.05.2024 12:02:00 72 0

Başkan Torunoğlu,"Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak gençlerimize güvenerek, onlara geleceğin oluşumunda, üyelerimizle birlikte istihdam yaratma bilinci içerisindeyiz. İnanıyorum ki gençlerimiz ülkemize, bağımsızlığımıza her zaman sahip çıkacaktır" dedi.
Başkan Torunoğlu, 19 Mayıs 1919 tarihinin çok büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, "İstiklalimiz ve istikbalimiz için verilen büyük bir mücadele olan Kurtuluş Savaşıyla aziz milletimiz, vatan ve bayrak sevgisini, özgür yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir.  Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan süreç, başka milletlerin bağımsızlık mücadelesine de örnek olmuştur" ifadelerini kullandı.
Başkan Torunoğlu, “Atatürk’ü anlamak, yaşadıklarına ve fikirlerine vakıf olmakla mümkündür. Dolayısıyla, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında verilen kutsal mücadeleyi, Atatürk’ün emanetine daima sahip çıkarak kutlamalıyız. Büyük sıkıntı ve yokluklar içerisinde verilen çetin mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlerimize emanet edilmiştir.  Atatürk, böylelikle Türk gençliğine olan sonsuz güvenini vurgulamıştır” diye konuştu.
Başkan Torunoğlu, mesajını şöyle sürdürdü: “19 Mayıs 1919’da tutuşturulan meşale, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma mücadelemizde, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Bu anlamda gençlerimiz, bu günlerimizin sigortası, geleceğimizin de teminatıdır.  Geçmişimizden aldığımız güç ve ilhamla en büyük güvencemiz gençlerdir.  Millet olarak yapacağımız en büyük yatırım, gençlere yapılan yatırım olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Millî Mücadeleyi başlatan sürecin 105. yıldönümünde aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

Hakkari’de “Filistinli Çocuklar İçin Çiz” Etkinliği Düzenlendi

Adıyaman'a Tarihi Kentler Birliğinden destek ziyareti

Adıyaman’da Türk Ocakları Bölge İstişare Toplantısı Düzenlendi

Besni’de Elektrik Kesintisi: Uzun Süre Kesik Kalabilir!

Kahta'da Uyuşturucu Operasyonunda Büyük Başarı

Kâhta İlçesinde Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı

Mahmut Arslan: Kahta İl Olmadıkça Kalkınamaz

Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin konut depremzedelere teslim edilecek

Görev kuvvetlerinin 'Milli Anadolu Ankası' tatbikatı başarıyla sürüyor

Konya'nın Kapsül takımları TEKNOFEST'e damga vurdu

Türkiye-Azerbaycan arasında adalet iş birliği

Öğretmenlik Mesleği Kanunu'nda 3 madde daha kabul edildi

Oruç Reis Somali'de arayacak

Bakandan yeni iç hat seferleri müjdesi!

Bakan Bolat TEKNOFEST'te