Başkan Dağtekin, Mercan TV’de Mertçe’ye Konuk Oldu

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin Mercan TV'de yayınlanan Baykan Sarıkaya ile Mertçe programına konuk oldu.

Başkan Dağtekin, Mercan TV’de Mertçe’ye Konuk Oldu
SİYASET 30.03.2022 17:44:00 102 0

Gazeteci Baykan Sarıkaya'nın sorularını yanıtlayan Dağtekin önemli açıklamalarda bulundu.

Dağtekin, Dünya'da savaş gerçeği ile karşı karşıyayız. Türkiye Rusya-Ukrayna savaşında NATO üyesi olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok güçlü bir barış diplomasisi yürütmektedir. Ülkemizde yapılan barış görüşmeleri bunun somut bir yansımasıdır. Savaş sürecinin barış ile sonuçlanması en büyük temennimizdir. Bu kapsamda Cumhurbaşkanımızın Daha Adil Bir Dünya kitabını herkesin okumasını tavsiye ediyorum.

AK Parti MKYK üyemiz ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ile birlikte iki günde on bir belediyemizi ziyaret ederek Belediyelerimizin yaptığı çalışmaları ve planları çalışmaları dinledik. Adıyaman Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm belediye başkanlarımızın yaptığı çalışmaları gurur ile izledik. Mücahit bey Genel Merkezimizin talimatlarını iletti. Çok verimli toplantıları yaparak ilimize hizmet noktasında neler yapabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunduk.

Cumhurbaşkanımıza İl Başkanları toplantısında Adıyaman ile ilgili taleplerimizi söz alarak ilettim. Özellikle eski devlet hastanesinin yerine 150 yataklı hastane ve Adıyaman- Çelikhan yolu başta olmak üzere taleplerimizi ilettik. Milletvekillerimiz sürekli teşkilat çalışmalarımıza destek veriyor. Burada Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Ahmet bey'in gayretini ayrı bir yere koymak gerekiyor. Siyasette 21 yılın üstünde hizmet etmesine rağmen yıpranmadan hizmet etmesi bizler için çok önemli. Milletvekillerimiz ile ilçelerimizde dahil olmak üzere koordinasyon toplantıları yaparak ilimiz için ne yapılması gerekiyor ise yapıyoruz ve yapacağız.

Sağlık Bakanlığı'nın personel alımına ilişkin basın yayın organlarında çıkan görüntülere sert tepki gösteren İl Başkanı Dağtekin, personel alımları ile ilgili olarak siyasi parti ayrımı gözetmeksizin tamamen şeffaf olarak kamuoyu önünde kura alımı ile yapılacak olan alımlar ile gerçekten uzak görüntüler ile yalan yanlış haber yapanları buradan kınıyorum. İş-Kur İl müdürümüz gereken açıklamaları yaptı bizler gereken açıklamaları yaptık bu konu üzerinden siyaset yapılmasını doğru bulmuyorum.

Adıyaman'a yakışır öğretmen evini ilimize Konukoğlu ailesinin desteği ile kazandıracağız. Mevcut Halk Eğitim binamız yeni yerine taşındıktan sonra çalışmalar inşallah başlayacak. Bu süreçte başta Adıyaman Valilimiz olmak üzere İlimize sanayi yatırımları alanında çok ciddi katkı sunan Konukoğlu ailesine teşekkürlerimizi bir kez daha iletiyorum.

Başkan Dağtekin son olarak, yaklaşan Ramazan Ayı'nın İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.


İlginizi Çekebilir

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü

MHP'li Yıldız: Yapılan iftiraların, edilen hakaretlerin hesabı hukuk içersinde tek tek sorulacaktır

MHP'li Yönter'den, Özgür Özel'e sert tepki: Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin