Başkan Dağtekin’den Ramazan Ayı  Mesajı

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, “Bizi Ramazan ayına bir kez daha kavuşturan Yüce Allah’a şükürler olsun. Rabbi, bu rahmet ikliminin hatırına hepimizi aydınlık ve selamete çıkarsın” dedi

Başkan Dağtekin’den Ramazan Ayı  Mesajı
SİYASET 1.04.2022 11:51:00 94 0

AK Parti Adıyaman İl Başkan Mehmet Dağtekin , Ramazan ayı dolayısıyla bir  mesajı yayımladı. On bir ayın sultanı  Ramazan’ı bir kez daha karşılıyor olmaktan büyük bir huzur ve mutluluk duyulduğunu ifade eden Dağtekin “Rahmet ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı bu mübarek ay, tüm sıkıntılarımızın geride kalmasına, hususen de karşı karşıya olduğumuz salgın illetinden kurtulmamıza, tüm dünyayı etkileyen küresel krizin yanı sıra, Rusya-Ukrayna arasında yaşanan savaşın bitmesine vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Son iki yılın Ramazan ayının manevi atmosferini pandemi şartlarının gölgesinde geçirdiklerini anımsatan Başkan Dağtekin “ Her ne kadar salgından kaynaklı kısıtlamalar söz konusu olsa da bu doğrultuda bizler bu zaman dilimi içerisinde yardımlaşma ve dayanışmayı imkânlar ölçüsünde idrak etmeye çalıştık. Ancak bu yıl pandemi seyrinin zayıflamasıyla birlikte inşallah tüm teşkilatlarımızla iman, ihlas ve merhameti kendimize rehber edinerek bu manevi atmosferi vatandaşlarımızla birlikte en güzel şekilde yaşayacağız.  Genel Merkezi’mizin talimatları doğrultusunda tüm hazırlıklarımızı yaptık. Elbette yine maske, mesafe ve temizlik gibi tedbirlere riayet ederek organizasyonlarımızı  ve etkinliklerimizi yapma gayretinde olacağız. Cenab-ı Allah , bizleri bu rahmet ikliminin feyzinden ve bereketinden nasiplenenlerden eylesin. Yüce Rabbim tutacağımız oruçlarımızı dergâh-ı izzetinde kabul, dualarımızı, hayır ve hasenatımızı makbul eylesin. Mevla, bu mukaddes zaman dilimini, zorda ve darda olan tüm din kardeşlerimiz için inşirah kapısı, ümmetin selameti için de vesile kılsın inşallah. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedî azaptan kurtuluş olan Ramazan ayı hepimize hayır, huzur ve bereket getirsin. Bu ayın manevi ikliminde kendi kemâlimize doğru yürümek nasibimiz olsun. Bu duygu ve düşüncelerle başta Adıyamanlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan ayını yürekten kutluyorum. Bu mübarek ayın hepimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: Başkan Dağtekin’ Ramazan   Mesajı

İlginizi Çekebilir

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü