Başkan, 'Gençlik Makamında' Gençlerin Sorularını Yanıtladı

BAŞKAN KILINÇ, DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTI

Başkan,
BELEDİYELER 1.03.2022 19:14:00 105 0

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, mesleki deneyimlerini TÜGVA tarafından organize edilen etkinlikte lise öğrencileriyle paylaştı.

Türkiye Gençlik Vakfı Adıyaman İl Başkanlığının organizasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 'Gençlik Makamı' programında öğrencilere mesleki deneyimlerinden bahsederek tavsiyelerde bulundu.

Program öncesi öğrencilerle okul yemekhanesinde aynı masada yemek yiyen Belediye Başkanı Kılınç, daha sonra etkinliği yapılacağı Adıyaman Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Konferans Salonunda geçti. Buradaki etkinliğe Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ın yanı sıra kısa süre önce Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ramazan Aşcı, TÜGVA Adıyaman İl Başkanı Recep Tepe, okul yöneticileri, TÜGVA yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Eğitimci Abdullah Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiden önce öğrencilere 'hoş geldiniz' konuşması yapan Başkan Kılınç, başarıya giden yolda öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Aşcı ise böyle anlamlı bir organizasyona katılarak öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunacak olan Belediye Başkanı Kılınç'a ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yeniden sahneye davet edilen Başkan Kılınç, öğrencilerden aldığı soruları yanıtlayarak doktorluk ve belediye başkanlığı deneyimlerini paylaşıp, tavsiyelerde bulundu. Başkan Kılınç’tan mesleki deneyimleri hakkında bilgiler alan lise öğrencileri, oldukça keyifli geçen panelde merak ettikleri tüm sorulara cevap buldu.

Adıyaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Gençlik Makamı' projesinden de kısaca bahseden Başkan Kılınç, 'Gençlik Makamı'nın gençlerin makamı olduğunu söyleyerek, "Şehrimizi yönetirken gençlerin fikirlerini, görüşlerini merkeze aldığımız; bu bağlamda gençlerle buluştuğumuz, etkinlikler yaptığımız ve tavsiyelerini aldığımız bir prestij projedir. Gençlere sonuna kadar açık olan bu makamda; Gençlik STK’ları, KYK, Gençlik Merkezleri gibi paydaşlarla birlikte hareket edeceğiz ve gezi, kariyer günleri, sohbet, kitap tahlili gibi birçok etkinliği hayata geçireceğiz inşallah" diye konuştu.


İlginizi Çekebilir

Nevşehir Belediyesi'nde sistem tıkır tıkır çalışacak

Adıyaman’a Gastronomi Merkezi kurulacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinden bağımlılığa karşı panel

Malatya Büyükşehir'den esnafa otopark desteği

Vahap Seçer'den Erdemli buluşma

Tarsus Doğa Parkı'na ziyaretçi akını

Kahta Belediyesi'nden camilere kurban atık poşeti dağıtımı

Malatya'da 13 noktada geçici park alanları oluşturuldu

Adıyaman Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı - Videolu Haber

Kahta Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Başkan Tutdere: Şehrimiz bayrama hazır - Videolu Haber

Tokatlılardan Başkan Büyükakın’a jüri özel ödülü

Doğanşehir'in giriş takı yenilendi

Malatya’da peyzaj çalışmaları devam ediyor

Adıyaman’da asfalt serim çalışmaları devam ediyor - Videolu Haber