Başkan Kılınç 2022'ye Personeliyle Birlikte Girdi

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yılbaşı gecesi çalışan personellerine yaptığı ziyarette yeni yıllarını kutlayıp, kolaylıklar diledi.

Başkan Kılınç 2022
GÜNDEM 31.12.2021 23:12:00 104 0

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yeni yıla görevi başında giren Zabıta, Çağrı Merkezi ve İtfaiye personelini ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Yılbaşı gecesi ilk ziyaretini Mimar Sinan Kültür Parkı içerisinde bulunan Zabıta Karakoluna yapan Başkan Kılınç'ı burada Zabıta Müdürü Orhan Şahin ile nöbetçi personel karşıladı. Ziyarette Zabıta Müdürü Şahin'den çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Kılınç, personelin de yeni yılını kutlayıp, kolaylıklar diledi.

Daha sonra ana binada görev yapan 153 Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek burada da hem Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü İskender Korkut'tan gelen şikayet ve taleplerle ilgili bilgi aldı, hem personelin yeni yılını kutladı, hem de gelen çağrılara cevap vererek, vatandaşın sorun ve talebini bizzat kendisi dinledi.

Gecenin son ziyaretini İtfaiye Müdürlüğüne yapan Belediye Başkanı Kılınç, burada da Belediye Başkan Yardımcısı Ebubekir Fırat ile İtfaiye Müdürü Ali Doğan'dan bilgiler alıp, yine personelin yeni yılını kutladı.

Başkan Kılınç ziyaretler sonunda yaptığı değerlendirmede, "Yeni yıla ailelerinden ve evlerinden ayrı girerek büyük bir özveri gösteren belediye personelimize ve diğer kamu ve özel sektör çalışanlarına hayırlı, sağlıklı ve mutlu yıllar dileyerek yeni yıl temennime başlamak istiyorum. Daha sonra da yeni yılın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize güzellikler getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

 


İlginizi Çekebilir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarihi güreşler için Edirne'de

Irak'ın kuzeyinde kilit kapanıyor!

Serkan Kaygusuz’un, mutlu günü

Haliliye Belediyesi 11 ekip ile 7 mahallede üstyapıyı yeniliyor

AFAD'dan Trabzon, Giresun, Samsun ve Ordu'ya uyarı!

TBMM'yi bu hafta yine yoğun gündem bekliyor

Muğla'da korkutan deprem

Datça 4,1 büyüklüğünde sallandı!

Milli gurur Türksat 6A’nın uzay yolculuğu yarın başlıyor

Teröristlerce tuzaklanan evlerde silah ve mühimmat ele geçirildi

Irak ve Suriye'nin kuzeyin 5 terörist etkisiz!

Şehitkamil’de çocuklar artık daha mutlu

Çocuklar, taekwando ve futbol kursuna yoğun ilgi gösteriyor

Türksat 6A için geri sayım!

Yediemin'deki su ürünleri kaçıranlara hapis cezası!