BAŞKAN KILINÇ İLDE GÖREV YAPAN BASIN MENSUPLARIYLA YATIRIMLARI İNCELEYEREK BİLGİ VERDİ

BAŞKAN KILINÇ İLDE GÖREV YAPAN BASIN MENSUPLARIYLA YATIRIMLARI İNCELEYEREK BİLGİ VERDİ

BAŞKAN KILINÇ İLDE GÖREV YAPAN BASIN MENSUPLARIYLA YATIRIMLARI İNCELEYEREK BİLGİ VERDİ
BELEDİYELER 15.11.2022 20:05:00 76 0

Basın Mensuplarına Belediyenin Yatırımlarını Gezdiren Başkan Kılınç:

"Belediye Olarak 2 Buçuk Milyar TL'lik Yatırıma İmza Attık"

"Seçim Öncesi Vaat Edip Tutmadığımız Bir Tek Projemiz Kalmadı"

"Büyük Projeleri El Birliğiyle Şehrimize Kazandırdık"

"Hedefimiz, İlimize Değer Katacak Yeni Projeleri Hayata Geçirmek"

2019 yılının Mart ayından bu yana birçok önemli yatırımı Adıyaman'a kazandıran Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ilde görev yapan basın mensuplarıyla yatırımları yerinde inceleyerek, bilgiler verdi.

Halkın büyük teveccühüyle 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Adıyaman Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Dr. Süleyman Kılınç, 3 buçuk yılı aşkın sürede hayata geçirdiği ve çalışmalarına başladığı projeleri basın mensuplarıyla birlikte inceleyip, bilgiler verdi.

Millet bahçesinden meydan projesine, Katı Atık Depolama Tesisinden Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisine, battı-çıktı çalışmalarından asfalt plentine, kuşaklama kanalından ulaşımdaki yeniliklere kadar birçok önemli projeyi basın mensuplarıyla birlikte tek tek gezen Belediye Başkanı Kılınç, belediye olarak göreve geldikleri günden bu yana belediye projesi olarak; gerek belediye bütçesiyle, gerek devlet desteğiyle ve gerekse hibe yoluyla toplam 2 buçuk milyar TL'lik bir yatırımı şehre kazandırdıklarını söyledi.

"MEYDAN PROJESİ MART AYINA KADAR TAMAMLANACAK"

İlk olarak Kent Meydanı inşaat alanından başlayan gezi-incelemede, basın mensuplarına proje hakkında detay bilgiler veren Başkan Kılınç, arsa alanı 12 bin 154 metrekare, proje alanı 24 bin 280 metrekare olan projede, 740 araçlık iki katlı yer altı kapalı otopark, cami, kitap kafe-kütüphane, kuru havuzlar ve yeşil alan bulunacağını söyleyerek, projenin Mart ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi.

Daha sonra Bahçelievler Mahallesi'ndeki Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden heyet, kısa süre içerisinde hizmete girecek olan binayı gezdi.

Üçüncü durağı 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında devam eden farklı seviyeli köprülü kavşak çalışmaları olan programda, sorumlulardan bilgi alan Başkan Kılınç, yağışların olumsuz etkilememesi durumunda yılsonuna kadar battı-çıktı çalışmalarında belirli bir kısmın trafiğe açılacağını müjdeledi.

Battı-çıktı projesinin ardından Adıyaman Belediyesi tarafından Kuruçay alanında kurulan ve geçen yıl hizmete giren asfalt plentini inceleyen heyete bilgi veren Başkan Kılınç, 42 dönümlük alan üzerine kurulan tesisin saatte 240 ton asfalt üretimi kapasitesine sahip olduğunu belirterek, bu proje sayesinde Adıyaman Belediyesi’nin artık kendi asfaltını kendisinin ürettiğini ve bu şekilde asfalt giderinde yüzde 40 civarında bir kar elde ettiğini ifade etti.

Bir diğer yatırım olan Hayvan Pazarı ve Mezbahana Tesisi Projesini de basın mensuplarına tanıtan Başkan Kılınç, Gözebaşı Köyü mevkiindeki yaklaşık 140 dönümlük alanda sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


İlginizi Çekebilir

Nevşehir Belediyesi'nde sistem tıkır tıkır çalışacak

Adıyaman’a Gastronomi Merkezi kurulacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinden bağımlılığa karşı panel

Malatya Büyükşehir'den esnafa otopark desteği

Vahap Seçer'den Erdemli buluşma

Tarsus Doğa Parkı'na ziyaretçi akını

Kahta Belediyesi'nden camilere kurban atık poşeti dağıtımı

Malatya'da 13 noktada geçici park alanları oluşturuldu

Adıyaman Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı - Videolu Haber

Kahta Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Başkan Tutdere: Şehrimiz bayrama hazır - Videolu Haber

Tokatlılardan Başkan Büyükakın’a jüri özel ödülü

Doğanşehir'in giriş takı yenilendi

Malatya’da peyzaj çalışmaları devam ediyor

Adıyaman’da asfalt serim çalışmaları devam ediyor - Videolu Haber