Başkan Kılınç ’tan 15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıldönümü dolayısıyla Milli Birlik ve Beraberlik mesajı yayımladı.

Başkan Kılınç ’tan 15 Temmuz Milli Birlik Ve Beraberlik Mesajı
BELEDİYELER 14.07.2023 16:29:00 100 0

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen ancak Türk milletinin iradeli duruşuyla bir zafere dönüşen ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yayımlayan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, 15 Temmuz’u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını dile getirdi.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç: “ Devletimize ve milletimize yapılan hain darbe girişiminin, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milletimizin savunma ve direnişiyle beraber Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edilen bu günün 7. Yıl dönümünü kutluyorum. Değerli Türk milletinin bir daha böyle acı günler yaşamamasını temenni ediyorum. Kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum” şeklinde sözlerini dile getirdi.   

    ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleriyle ilgili bilgi veren yetkililerimiz ise “15 Temmuz Cumartesi saat 19.30’ da Valilik önünde Kortej yürüyüşü ile başlayacak olan programımız; saat 20.00’ da Hasan Taşar İmam Hatip Ortaokulunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayıp, Kur’an-ı Kerim tilaveti, protokol üyelerinin konuşmaları, söylenecek ilahiler ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitabı ve sinevizyon gösterisi ile devam edecek. 00.13’ te selaların okunup, duaların edilmesinden sonra Sabah Namazı öncesi de selalar okunarak programımız sona erecektir. Tüm halkımızı programımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

 


İlginizi Çekebilir

Nevşehir Belediyesi'nde sistem tıkır tıkır çalışacak

Adıyaman’a Gastronomi Merkezi kurulacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinden bağımlılığa karşı panel

Malatya Büyükşehir'den esnafa otopark desteği

Vahap Seçer'den Erdemli buluşma

Tarsus Doğa Parkı'na ziyaretçi akını

Kahta Belediyesi'nden camilere kurban atık poşeti dağıtımı

Malatya'da 13 noktada geçici park alanları oluşturuldu

Adıyaman Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı - Videolu Haber

Kahta Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Başkan Tutdere: Şehrimiz bayrama hazır - Videolu Haber

Tokatlılardan Başkan Büyükakın’a jüri özel ödülü

Doğanşehir'in giriş takı yenilendi

Malatya’da peyzaj çalışmaları devam ediyor

Adıyaman’da asfalt serim çalışmaları devam ediyor - Videolu Haber