BAŞKAN KILINÇ'TAN, BAŞKAN DURSUN'A SÜRPRİZ HEDİYE

Adıyaman Belediyesi, Sultangazi Belediye Başkanı Dursun'u Duygulandırdı

BAŞKAN KILINÇ
BELEDİYELER 6.11.2022 15:32:00 104 0

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği memleketi Adıyaman'da, Adıyaman Belediyesi'ni ziyaret eden İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ın kendisine hediye ettiği belediyenin yayın organı olan 'Adıyaman' dergisinin kapak fotoğrafını görünce duygulandı.

Beraberinde belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte geldiği memleketi Adıyaman'da çeşitli temaslarda bulunan İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Adıyaman Belediyesi ziyaretinde sürprizle karşılaştı.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç tarafından kendisine hediye edilen, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile ildeki gönüllü edebiyatseverler tarafından hazırlanan ve belediyenin basın organı olan kültür, sanat ve edebiyat dergisi 'Adıyaman'ın ikinci sayısını inceleyen Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, derginin kapağında yer alan fotoğrafı görünce duygulandı. Adıyaman'ın ilk kalecilerinden olan ve o dönemin Süper Lig'i olarak bilinen 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'a kadar yükselme başarısı gösteren amcası Mehmet Dursun (Kaleci Dursun)'un hayat hikayesinin yer aldığı özel röportajı büyük bir heyecanla inceleyen Sultangazi Beleidye Başkanı Dursun, emeği geçenlere teşekkür ederek, dergiyi saklayacağını dile getirdi.

KALECİ DURSUN KİMDİR?

1948 yılında Adıyaman'da doğan ve henüz 5. sınıftayken futbola başlayan Mehmet Dursun namı diğer Kaleci Dursun, lisedeyken o dönem 1. Lig'de mücadele eden (şu an Süper Lig) Adana Demirspor'a kadar yükselmeyi başarsa da, okul mu? Futbol mu ikileminde okumayı tercih ederek hayallerine son vermişti. Futboldaki başarısını okulda da gösteren Mehmet Dursun, son olarak bir devlet bankasından müdür olarak emekli olmuş ve memleketine yeniden dönmüştü.


İlginizi Çekebilir

Adıyaman’a Gastronomi Merkezi kurulacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinden bağımlılığa karşı panel

Malatya Büyükşehir'den esnafa otopark desteği

Vahap Seçer'den Erdemli buluşma

Tarsus Doğa Parkı'na ziyaretçi akını

Kahta Belediyesi'nden camilere kurban atık poşeti dağıtımı

Malatya'da 13 noktada geçici park alanları oluşturuldu

Adıyaman Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı - Videolu Haber

Kahta Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Başkan Tutdere: Şehrimiz bayrama hazır - Videolu Haber

Tokatlılardan Başkan Büyükakın’a jüri özel ödülü

Doğanşehir'in giriş takı yenilendi

Malatya’da peyzaj çalışmaları devam ediyor

Adıyaman’da asfalt serim çalışmaları devam ediyor - Videolu Haber

Mersin belediyesi gönüllere dokunmaya devam ediyor