Başkan Kılınç'tan Eski Çarşı Esnafına Ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, restorasyon çalışmaları devam eden Eski Çarşı'yı ziyaret ederek hem esnaflarla bir araya geldi, hem de çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kılınç
BELEDİYELER 3.03.2022 19:04:00 102 0

Adıyaman Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları devam eden Eski Çarşı'yı ziyaret eden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, hem çarşı esnafıyla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinledi, hem de sürdürülen çalışmaları inceleyip, sorumlulardan bilgi aldı.

3. etap çalışmalarının devam ettiği çarşıya yaptığı ziyarette işyerlerine tek tek girerek esnaflarla sohbet eden Başkan Kılınç, çarşıda alışveriş yapan vatandaşlardan da çarşının yeni haliyle ilgili görüşlerini aldı.

Sürdürülen restorasyon çalışmalarından dolayı Başkan Kılınç'a teşekkür eden vatandaşlar ve çarşı esnafı, kısa süre içerisinde çarşının tamamen bitmesini istediklerini ifade etti. Başkan Kılınç da çalışmaları en kısa sürede tamamlamak için yoğun çaba harcadıklarını ifade ederek şunları dile getirdi: "Kadim şehrimizde yaptığımız ve yapacağımız her faaliyette yarınları düşünerek hareket ediyoruz. Tamamlandığında önemli bir cazibe merkezi haline gelecek olan Tarihi Çarşı'da devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledik. Ayrıca, her zaman ziyaret etmekten mutluluk duyduğum esnaf ve vatandaşlarımızla da yine bir araya geldik. Onlarla sohbet ettik ve taleplerini dinledik. Sıcak karşılamalarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum."


İlginizi Çekebilir

Nevşehir Belediyesi'nde sistem tıkır tıkır çalışacak

Adıyaman’a Gastronomi Merkezi kurulacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinden bağımlılığa karşı panel

Malatya Büyükşehir'den esnafa otopark desteği

Vahap Seçer'den Erdemli buluşma

Tarsus Doğa Parkı'na ziyaretçi akını

Kahta Belediyesi'nden camilere kurban atık poşeti dağıtımı

Malatya'da 13 noktada geçici park alanları oluşturuldu

Adıyaman Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı - Videolu Haber

Kahta Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Başkan Tutdere: Şehrimiz bayrama hazır - Videolu Haber

Tokatlılardan Başkan Büyükakın’a jüri özel ödülü

Doğanşehir'in giriş takı yenilendi

Malatya’da peyzaj çalışmaları devam ediyor

Adıyaman’da asfalt serim çalışmaları devam ediyor - Videolu Haber