Başkan Tutdere İyi Parti’yi ziyaret etti: “Adıyaman’ı çoğulcu anlayışla yöneteceğiz”

İYİ Parti Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret eden Başkan Tutdere, kenti çoğulcu ve kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışla yöneteceklerini söyledi.

Başkan Tutdere İyi Parti’yi ziyaret etti: “Adıyaman’ı çoğulcu anlayışla yöneteceğiz”
BELEDİYELER 4.10.2024 11:40:00 50 0

İYİ Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Tutdere’yi İl Başkanı Ahmet Türk ve parti üyeleri karşıladı.

                                       

Deprem sonrası kentte yürütülen altyapı ve üstyapı projelerinin değerlendirildiği toplantıda, Adıyaman’ın sorunlarının çözülmesi ve vatandaşların daha huzurlu bir ortamda yaşamaları için yapılan çalışmalar ele alındı. 

Başkan Tutdere, İYİ Parti’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, Adıyaman’da kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. “Bu kenti hep birlikte ayağa kaldıracağız.” diyen Tutdere, tüm siyasi partiler ve yerel kurumlarla el ele çalıştıklarını belirtti. İYİ Parti’nin bu süreçteki desteğini vurgulayan Tutdere, “Bizlere büyük destek verdiniz ve bundan sonra da yanımızda olacağınızdan şüphemiz yok.” ifadelerini kullandı.

 

“İŞ BİRLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLİYORUZ”

 

Tutdere, Adıyaman’ın sesini Türkiye ve dünya genelinde duyuran bir kent haline geldiğini belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: 

“Adıyaman artık kabuğunu kıran, tüm metropollerle entegre olabilen bir şehir. Çalışmalarımızı yaparken, valilik, muhtarlıklar ve tüm siyasi partilerle iş birliğinin en güzel örneğini sergiliyoruz. Adıyaman’da omuz omuza durmazsak, bu şehri ayağa kaldıramayız.”

 

“BİRLİK VE DAYANIŞMAYLA YARALARIMIZI SARACAĞIZ”

 

Destek çağrısında bulunan Tutdere, “Bu kenti hak ettiği yere taşıyabilmek için çoğulcu, katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Herkesin fikrini söyleyebildiği bir platform yaratmak istiyoruz. Bu nedenle, siyasi parti temsilcilerinin değerli görüşleri bizim için yol gösterici olacaktı.” dedi.

Başkan Tutdere, önlerinde zorlu bir süreç olduğunu ifade ederek, bu süreçte de birliktelik ve dayanışmayla kentin yaralarının sarılacağına inandığını dile getirdi.

 

İYİ PARTİ’DEN DESTEK MESAJI: “TUTDERE BİZİM BAŞKANIMIZDIR”

 

İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Ahmet Türk, Başkan Tutdere’ye teşekkür ederek, kendilerini her zaman yanlarında gördüklerini ifade etti. Türk, “Belediye başkanımız sayın Abdurrahman Tutdere’ye İYİ Parti olarak kendi milletvekilimiz ve belediye başkanımız olarak bakıyoruz. Her zaman sayın başkanımızın yanındayız,” dedi. Türk ayrıca, İYİ Parti’nin belediyeye olan desteğinin devam edeceğini vurguladı.

 

VATANDAŞ TALEPLERİ NOT ALINDI, ÇÖZÜM İÇİN ADIMLAR ATILACAK

 

Toplantının ardından İYİ Parti yöneticilerinin Başkan Tutdere’ye ilettiği kent ve vatandaş talepleri not alınarak çözüm için ilgili birimlere iletildi. Başkan Tutdere, toplantıda aktarılan konuların hızla çözüme kavuşması için çalışacaklarını belirtti.


İlginizi Çekebilir

Başkan Tutdere İyi Parti’yi ziyaret etti: “Adıyaman’ı çoğulcu anlayışla yöneteceğiz”

Adıyaman Belediyesi okullarda hijyen sorununa çözüm üretiyor: 1 ayda 120 okul temizlendi

Başkan Tutdere, Paris’te Adıyaman’ı anlatacak

Mansur Yavaş Adıyaman’a gelecek

Adıyaman yeni mekanına kavuştu: İlk limonatalar Başkan Tutdere’den

Adıyaman Belediyesi’nden Temizlik Seferberliği

ADIYAMAN BELEDİYESİ İTFAİYESİ'NDEN NEFES KESEN TATBİKAT

Adıyaman Belediyesi araç filosunu güçlendirdi: 12 yeni araç hizmete girdi

Türmüz yolunda sona gelindi... Adıyaman adeta gerdanlık taktı

Fortuna için geri sayım başladı: Başkan Tutdere, incelemelerde bulundu

Ordulular Adıyaman Sıra Gecesiyle Coştu

Ordu’da unutulmaz Adıyaman gecesi

İTALYAN RESSAMLAR ADIYAMAN’DA

Pazar Belediyesi'ne Çevre Kirliliği Nedeniyle 1.3 Milyon Lira Ceza

CHP’li Belediye Balıkesir'de Sınıfta mı Kaldı? Su Sorunları ve Tepkiler Artıyor