Tarih: 03.10.2024 13:20

Başkan Tutdere, Paris’te Adıyaman’ı anlatacak

Facebook Twitter Linked-in

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, bu prestijli etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

 Partinin Yerel Mantıkları: Başkan Tutdere, bölgedeki CHP’nin yerel politikalarını ve Adıyaman’daki siyasi dinamikleri ele alacak.

Konferansın açılışını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gerçekleştirecek. Aynı zamanda Fransa Uluslararası İlişkiler Enstitüsü (Ifri) Türkiye/Ortadoğu Programı Başkanı Dorothée Schmid de açılış konuşmalarında yer alacak.

Tutdere’nin yer aldığı oturumda ise, ‘Güneydoğu'dan Adıyaman'a’ başlıklı oturuma ise Giulia Fournier (bağımsız araştırmacı, Grenoble Siyasal Araştırmalar Enstitüsü) ve Seren Selvin Korkmaz (siyasi analist ve IstanPol Enstitüsü Genel Müdürü) ile konuşmacı olarak katılacak. Bu oturumda CHP’nin yerel politikaları, Güneydoğu Anadolu bölgesindeki siyasi gerçekler ve Adıyaman’ın özel durumu üzerinde durulacak.

Toplantının moderatörlüğünü, Boğaziçi Enstitüsü Başkanı Bahadır Kaleağası üstlenecek. Ayrıca, CHP Dış Politika’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi Üyesi İhan Üzgel de konferansa katılarak CHP’nin dış politika perspektifini paylaşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —