Başkan Yavuz'un 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Mesajı

Adıyaman Genç Diyabetliler Derneği Başkanı Ramazan Yavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Gününden dolayı bir mesaj yayımladı.

Başkan Yavuz
GÜNDEM 14.07.2022 23:45:00 91 0

Başkan Yavuz, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

15 Temmuz 2016 günü, Dünya sahnesinde yerini alan ülkemize, vatanımızın birliğine, bütünlüğüne, demokrasimize ve milli iradeye karşı hain FETÖ terör örgütü ve onun uzantıları tarafından bir darbe girişimi yapıldı. Hain darbe girişimine karşı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanımızın çağrısı ile meydanları dolduran, vatanı milleti için canını feda etmekten çekinmeyen bu büyük milletin evlatları, Hain çeteye, iç ve dış destekçilerine her zamanki vatan aşkı ile yine gereken cevabı vermiştir.

15 Temmuz darbe girişimi sıradan bir darbe girişimi olmayıp Türkiye’ye karşı yapılan bir işgal girişimi olmuştur. Bu işgal karşısında Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanları dolduran, kendisini kurşunların önüne atacak kadar vatanına milletine sevdalı olan kardeşlerimizin samimiyeti sonucu amacına ulaşamamıştır. Sonuç olarak, ülke üzerinde hain planlara soyunanlar, milletin iradesi, dik duruşu karşısında kendi tuzaklarında boğulmuşlardır. Milletin iradesinin üstünde irade olmadığı ve olamayacağı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bu büyük milletin evlatları; vatanına, bayrağına, ezanına sahip çıktığını ve gerisinin teferruat olduğunu, böyle durumlarda hiçbir ayrım gözetilmeksizin nasıl bir araya gelindiğini bütün dünyaya göstermiştir. Hain darbe girişiminde şehadete eren şehitlerimizi, gazilerimizi hiçbir zaman unutmuyoruz. Verdikleri mücadeleden dolayı daima rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize şifalar diliyoruz.


İlginizi Çekebilir

Bakan Tekin İstanbul'da okul yöneticileriyle buluştu

Dışişleri'nden UEFA'ya Demiral tepkisi

İş insanın Serdar Özyurt'tan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e ziyaret

'Sarsılmaz' yüksek ateş gücünü 'kuleye' çıkardı

Antrikot ve döşden burger yaptı, ailelerin vazgeçilmez durağı oldu - Videolu Haber

Pençe Kilit'te 9 terörist etkisiz!

Gurbetçilerden destek vergisi iddiasına İletişim'den açıklama

7 ton 250 kilogram gıda ürünü imha edildi

Altı ayda 105 milyona yakın yolcu

İçişleri: Provokatörlere göz açtırılmayacak

Stratejik Planlama Toplantısında muhtarların görüşleri alındı

Türkiye’nin Gizemli Obruğu Yeşilgöz, ziyaretçilerin uğrak noktası olacak

Şehitkamil Belediyesi’nden güvensiz gıdaya sıfır tolerans

Lise tercihi yapacak öğrenci ve velilere önemli öneriler

KGK, Karadağ’ın Devlet Günü resepsiyonundaydı