"Benim Şehrim Benim Üniversitem" Adlı Projenin Kapanış Töreni Düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen "Benim Şehrim Benim Üniversitem" adlı projenin kapanış töreni düzenlendi.

EĞİTİM 2.10.2024 17:47:00 7 0

Mustafa Vehbi Koç Konferans Salonundaki programa Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Üniversite akademik ve idari çalışanları, Adıyaman'da görev yapan Türkçe öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde başlayan programın açılış konuşmasını Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Sedat Erol yaptı. 


Proje ile ilgili bilgi veren Doç. Dr. Erol: “Adıyaman’da 6 Şubat Depremi sonrası öğrencilerimizin okul kültürüne uyumunu sağlama ve öğrenme süreçlerini daha verimli hale getirmeyi amaçlayan proje kapsamında hazırlanan “Yapılandırılmış Eğitsel Oyunlarla Türkçe Öğretimi” adlı kitabımız yayımlandı. Güzel bir kitap ortaya çıktı. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.


Açılış konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve ardından Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aydın kürsüye davet edildi.


İl Milli Eğitim Müdürü Tosun, hayata hazır mutlu bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtirken Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın ise, Adıyaman Üniversitesi olarak toplum yararına olan projelerde yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek  sosyal projelerin ve mutlu bireyler yetiştirmenin önemine değindi. 


Protokol konuşmalarının ardından proje ve kitap hazırlama aşamalarında yer alan ve projeye destek veren Doç. Dr. Sedat Erol, Doç. Dr. Esen Turan Özpolat, Doç. Dr. Hüseyin Polat, Türkçe öğretmenleri Büşra Eraslan, Sedat Yüksel, Kasım Karadağ, Fatma Sultan Yeter, Adıyaman Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisi Yakup Kılınç’a ve Adıyamanpark AVM İşletme Müdürü Mustafa Çetin’e teşekkür belgeleri takdim edildi.


Proje kapanış programının ardından Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Sedat Erol tarafından “Eğitimde Oyunlaştırma Becerilerinin Geliştirilmesi” adlı konferans verildi.


İlginizi Çekebilir

"Benim Şehrim Benim Üniversitem" Adlı Projenin Kapanış Töreni Düzenlendi

SADÂ Kültür, Sanat ve Edebiyat Programı Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi!

Öğrenciler sonuç yerine süreç odaklı takip edilecek

2024-ALES/3 için başvurular başladı

Adıyaman Üniversitesine Erdemoğlu Ailesinden Dört Yeni Eser

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN BİR TAKIM AÇILIŞLAR İÇİN ADIYAMAN'DA

Hakkari’de Çocuklara Çevre Bilinci Aşılanıyor: Belediyeden Eğitim Programı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 26. Besni Eğitim Bayramı ve Erdemoğlu Ailesi Tarafından Gerçekleştirilen Yatırımların Açılış Törenine Katıldı.

Rektör Keleş, Tıp Fakültesi 1. Dönem Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE DERNEĞİ 54. ANAOKULUNU 23 EYLÜL’DE ADIYAMAN KAHTA’DA AÇIYOR.

Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Sıralamasında Üç Öğretim Üyesi Yer Aldı

Rektör Keleş'den Öğrenci ve Aile Kaynaşması

Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş Öğle Yemeğinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş Öğrencileri Karanfille Karşıladı

Rektör Keleş'in 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Mesajı