Besnispor Yönetiminde Değişiklik: Osman Önder Başkan Seçildi

Besnispor Yönetiminde Değişiklik: Osman Önder Başkan Seçildi

Başkan Önder, yaptığı açıklamada Besnili gençlerin isteği üzerine sporda yeni bir oluşum başlattıklarını ve kısa sürede bu hareketin büyüyerek kulübün yönetimini devralacak seviyeye geldiğini belirtti.

25.08.2024 tarihli Olağanüstü Genel Kurul ile belirlenen yeni yönetime Başkan olarak seçilen Osman Önder, Besnispor’un yönetiminin değişim sürecini, Kaymakam Çağlar Partal’ın rehberliğinde ve Besnili iş insanlarının destekleriyle gerçekleştirdiklerini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer Besnili hemşehrilerimiz; öncelikle hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Besnili gençlerimizin ricası üzerine sporda yeni bir oluşum adına başlattığımız hareketimizin kısa sürede büyümesiyle spordaki bu oluşuma resmiyet kazandırmak amacıyla, Besnispor’un yönetimini değerli Kaymakamımız Çağlar Partal Beyefendi’nin rehberliğinde devraldık. WhatsApp grubuyla temelini attığımız bu yeni oluşumda kısa sürede maddi ve manevi desteklerimizi tamamlayarak Besnispor’u bugünkü noktasına getirdik.”

Başkan Önder, bu süreçte büyük destekleri olan Kaymakam Çağlar Partal’a ve oluşuma katkıda bulunan tüm iş insanları, esnaf ve yurt içi ve yurt dışındaki hemşehrilere teşekkürlerini iletti.

Açıklamalarında Besnispor’un bir gruba ait bir takım olmadığının altını çizen Önder, “Bu takım, Besni’deki her bir gencimizin takımıdır. Kaysun Ovası’ndan Yazı Köylerine ve Hevidi Bölgesi’ne kadar kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştirecek olan futbol takımımızın ilçemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz,” dedi.

Son olarak, tüm Besnilileri bu yeni oluşuma destek olmaya çağıran Osman Önder, Cumartesi günü saat 13:00’te Besni İlçe Stadı’nda oynanacak olan maça tüm hemşehrileri davet etti.

25.08.2024 Tarihli Olağanüstü Genel Kurul ile belirlenen Besnispor’un yeni yönetimi ise şu şekilde:

  1. Osman Önder
  2. Mehmet Şükrü Tercan
  3. İrfan Karataş
  4. Faik Korkmaz
  5. Latif Özmen
  6. Vakkas Korkmaz
  7. İshak Kızılay
  8. İlyas Timur
  9. Mustafa Tan
  10. Necmettin Solgun
  11. Fevzi Durgut
  12. Mustafa Doğan
  13. Mustafa Durmuş
  14. Selçuk Kılınç
  15. Yunus Oral
  16. Yusuf Taner