SPOR

SPOR Haberleri

Bizim Çocuklar umut verdi

Milli Takım Ulusal B Ligi 4. Grupta puanını 4’e yükselterek averajla liderlik kol- tuğuna oturdu. İzlanda ile 14. kez karşılaşan Milliler, rakibine karşı galibiyet sayısını 3’e çıkardı.

Bizim Çocuklar umut verdi
SPOR 11.09.2024 10:03:00 49 0

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ikinci maçında İzmir’de, İzlanda ile karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan maçı 3-1 Türkiye kazandı.

GRUPTA LİDERİZ

Bu sonucun ardından Milli Takım puanını 4’e yükselterek averajla grupta liderlik koltuğuna oturdu. Galler aynı puan ile ikinci sırada yer alırken, İzlanda 3 puanda kaldı. Grubun son sırasındaki Karadağ’ın 2 maçta puanı bulunmuyor. A Milli Takımımız, grupta bir sonraki maçında 11 Ekim’de Karadağ’ı konuk edecek.

a-milli-takım

ÜÇÜNCÜ GALİBİYET

İzlanda ile 1981 ve 2014’teki 2 maçı da 9 Eylül günü kaybeden A Milli Futbol Takımı, 2003’te İrlanda Cumhuriyeti ve 2009’da da Bosna Hersek ile oynadığı karşılaşmalarda sahadan beraberlikle ayrıldı. İzlanda ile 14. kez karşılaşan milli takım rakibine karşı galibiyet sayısını da 3’e çıkardı. Ay-yıldızlı ekip, İzlanda’ya karşı 3 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı.

40 FUTBOLCU ŞANS BULDU

A Milli Futbol Takımı, Montella yönetimindeki 15. sınavını İzlanda karşısında verdi. Ay-yıldızlı ekip, İtalyan teknik adam idaresinde 10’u resmi ve 5’i özel bu maçlarda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 22 kez fileleri havalandıran milli takım, kalesinde 21 gol gördü. A Milli Futbol Takımı’nda teknik direktör Vincenzo Montella idaresindeki 15 müsabakada 40 oyuncu forma şansı buldu.

Kerem-Akturkoglu

KEREM’E ÖVGÜ

Portekiz spor basını, 3 gol atarak hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu’nu manşetlerine çıkardı. “Ağız sulandırdı” ifadesini kullanan Record gazetesi “Benfica’nın yeni transferi Kerem Aktürkoğlu, Luz Stadı’na çıkmadan önce milli formasıyla büyük bir gösteri yaptı” yorumuna yer verdi.

Ojogo “Aktürkoğlu hat-trick yaptı”, Abola “Türkiye’nin İzlanda’ya karşı galibiyetinde Aktürkoğlu çok heyecan verici bir futbol ortaya koydu. Hat-trick yapan Benficalı futbolcunun rüya gibi performansı Türkiye’ye galibiyeti getirdi”, Publico “Aktürkoğlu, Uluslar Ligi’nden Bruno Lage’ye merhaba dedi” ifadelerini kullandı.

Kaynak Türkgün Gazetesi 


Anahtar Kelimeler: Bizim Çocuklar verdi

İlginizi Çekebilir

ATICILIK NEMRUT KUPASI ŞAMPİYONLARI KUPA VE MADALYALARINI ALDI

Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi, eşleşmeler belli oldu

Prontotour, 'Kadın Hentbol Milli'lerin resmi sponsoru oldu

Saint Maximin siftah yaptı

Trabzonspor - Beşiktaş derbisinde kazanan çıkmadı

İlhan Palut: “Galatasaray Karşısında İstediğimiz Oyun Planını Uygulamakta Zorlandık

Galatasaray’dan Rizespor’a Gol Yağmuru : 5-0’lık Zafer

Tour of İstanbul'un şampiyonu belli oldu

Şeref Aldanmaz: Şimdi eleştiri zamanı değil birlik zamanı

Transfer şampiyonu Fenerbahçe!

Çayırova potada lige galibiyetle başladı

Salomon Cappadocia Ultra Trail’de global büyüme

Çaykur Rizespor, Rachid Ghezzal’ı Kadrosuna Kattı

Galatasaray 2 eksikle Rizespor'u ağırlıyor!

Türkiye Ralli Şampiyonası Eskişehir’de