BOWLİNG ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Gençler Kız ve Erkek Bowling yarışmaları Adıyaman Park AVM Let’s Get Fun Bowling Salonu’nda 10 erkek 9 kız takımı olmak üzere toplam 19 takım ve 160 sporcunu

BOWLİNG ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
SPOR 1.12.2021 14:00:00 71 0

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Gençler Kız ve Erkek Bowling yarışmaları Adıyaman Park AVM Let’s Get Fun Bowling Salonu’nda 10 erkek 9 kız takımı olmak üzere toplam 19 takım ve 160 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. 
 
İl birinciliği için takımların centilmenlik içerisindeki mücadelesi sonrasında final maçlarının tamamlanmasıyla Erkeklerde 1. Mimar Sinan MTAL, 2. Esentepe Anadolu Lisesi, 3. Borsa İstanbul Anadolu Lisesi ve 4. Spor Lisesi oldu. Bayanlarda 1. Esentepe MTAL, 2. Doğa Koleji, 3. Simya Koleji ve 4. Özel Bil Fen Anadolu Lisesi oldu.  
  
Bowling yarışmalarına ilginin arttığına dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş: “Farklı bir spor dalı olan Bowling’e gençlerimizin göstermiş olduğu ilgi hepimizi mutlu etti. Çok keyifli olmasının yanı sıra eğlenceli bir spor dalı olan Bowling Adıyaman müsabakalarında Grubunda birinci olan takımlarımız Aralık ayında düzenlenecek olan Okullararası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek. Ben dereceye giren okullarımızı ve sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor, katılacakları Grup yarışmalarında başarılar diliyorum” dedi.  
  
Dereceye giren sporculara ve takımlara kupa ve madalyalarını Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri, Spor Şube Müdürü Sezgin Yıldırım, Bocce, Bowling ve Dart İl Temsilcisi Zeynel Abidin Şenlik, AVM Let’s Get Fun Bowling Salonu İşletmecisi Sadin Karakaş ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.  


Anahtar Kelimeler: BOWLİNG ŞAMPİYONLARI BELLİ

İlginizi Çekebilir

14. TransAnatolia macerası Mersin’den başlayıp Van’da son bulacak

UEFA soruşturmasında skandal karar!

Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!

TBMM'de spor vakti... Dereceye girenler ödüllendirildi

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül

Kabotaj Bayramı etkinlikleri devam ediyor

Aquapark çocuklara kapılarını açtı

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı

Avusturya-Türkiye maçını Sanatçılar Parkı’nda izleyecekler