BU SESE KULAK VERİN! DEDE AKGÜN, KAÇIRILAN TORUNLARININ PEŞİNDE

İsveç - Türkiye arasında mekik dokuyan dede Ayhan Akgün, torunlarını aramaya devam ederken Türk makamlarına seslenerek,' İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım bekliyoruz.' dedi.

BU SESE KULAK VERİN! DEDE AKGÜN, KAÇIRILAN TORUNLARININ PEŞİNDE
DÜNYA 27.03.2022 19:46:00 140 0

İsveç’te yaşayan Türk asıllı Kocere Akgün (31) ve Nahide Nadia Akgün (29) isimli kardeşler, aynı zamanda kuzenleri olan Mehmet ve Fırat Akgün isimli kardeşler ile evlendi. Her iki kadın da eşlerinden boşanınca, Kocere Akgün’ün kızı Arin (5) ve Nahide Nadia Akgün’ün kızı Ronya Akgün’ün (10) velayetleri annelere verildi. İddiaya göre iki baba, kız kardeşlerinin düğününe katılmak için kızlarını yanlarına alarak 2019 yılının şubat ayında İsveç Stockholm’den İzmir’e geldi ve bir daha da haber alınmadı. Yeğenleri olan eski damatlarının torunlarını kaçırdığını söyleyen dede Ayhan Akgün ise, İzmir’de sokak sokak torunlarını aradı fakat sonucu ulaşamadı.

YARDIM EDİN

Türk makamlarınca ve yetkililerince herhangi bir adımın atılmadığını, İzmir mahkemelerince torunlarının velayetlerinin annede olduğunu söyleyen dede Ayhan Akgün,' Türk makamlarına ve adaletine olan inancımız tamdır. Fakat ne yazık ki 3 yıldır somut bir adım atılamamıştır. Kızların her gün çocuk özlemleri ile yanıp kavruluyor. Bizlerin sesi neden duyulmuyor anlamış değilim. İzmir Valiliği, Emniyet Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istiyorum. Lütfen, ne olur sesimizi duyun. Kızlarımın evlat özlemine, benimde torun özlemime bir son verin.' sözlerine yer verdi.


İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan’dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lukaşenko ile buluştu

Astana'da üçlü toplantı

Teröristler şimdi de köylerdeki depoları patlatıyor!

Türkiye ve Suriye’deki eylemlerin sonuçları ne olur?

Erdoğan-Putin'le görüştü... Erdoğan'dan Putin'e Türkiye daveti

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu'ndan kıtlık uyarısı

Can Dizdar Kanada Büyükelçisi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'a gitti... Gözler Erdoğan-Putin görüşmesinde

ABD seçimlerini hangi aday önde götürüyor?

Uluslararası Deniz Seyir Yardımcıları Teşkilatı Sözleşmesi Resmi Gazete'de

Bakan Göktaş Cezayir'den Türk iş dünyasına seslendi

Çekya Dışişleri Bakanı Lipavsky TBMM'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü

Hollanda'da 'Kırmızı Beyaz' buluşmalar