Bursa Belediyeler Birliği'nden eğitim semineri

Bursa Belediyeler Birliği'nden eğitim semineri

Bursa Belediyeler Birliği
GÜNDEM 22.07.2023 14:47:00 68 0

Bursa’nın sorunlarının daha hızlı çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunup daha kaliteli hizmet verebilmek adına seminerler düzenleyen Bursa Belediyeler Birliği'nin bu yılki eğitim semineri konusu, algı yönetimi, siyasal iletişim, etkili iletişim becerileri ile öfke ve stres yönetimi oldu.

BURSA (İGFA) - İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Duygu Zeybek ve Doğuş Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. İlknur Doğu Öztürk, İzmir’de düzenlenen toplantıya katılan birlik üyesi belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediyede görevli personele eğitim semineri verdi.

Eğitim seminerine Bursa Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Dündar, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye bürokratları katıldı.

Toplantıda konuşan Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bursa Belediyeler Birliği olarak Bursa’nın sorunlarıyla alakalı bir araya gelip toplantılar yapıyoruz. Toplantılar öncesi görevli arkadaşlarımız gündemdeki sorunları araştırıp seminerlerin konularını belirliyor. Düzenlediğimiz bu seminerlerle birlikte bizler burada hocalarımızdan gerekli bilgileri alıp sorunları çözme noktasında yol kat etmiş oluyoruz.

Aynı zamanda burada bir araya gelerek kurumların birbirini daha iyi tanımasını sağlıyoruz. Bu kaynaşma ortamının burada iyi bir noktaya geldiğini görüyoruz. Bu ortamlar karşılıklı tanışmayı belediyelerde çalışan arkadaşların tanışmasına vesile oluyor. Bu tartışmalar sayesinde bir sorunla karşılaştığında birbirini arayarak destek alabileceği bir ortamın oluşmasına vesile oluyor" dedi.


Haber Kaynak : igf

İlginizi Çekebilir

Bakan Kurum Malatya'dan seslendi... Afetzedelerin yüzü gülene kadar buradayım!

Bakan Tekin İstanbul'da okul yöneticileriyle buluştu

Dışişleri'nden UEFA'ya Demiral tepkisi

İş insanın Serdar Özyurt'tan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e ziyaret

'Sarsılmaz' yüksek ateş gücünü 'kuleye' çıkardı

Antrikot ve döşden burger yaptı, ailelerin vazgeçilmez durağı oldu - Videolu Haber

Pençe Kilit'te 9 terörist etkisiz!

Gurbetçilerden destek vergisi iddiasına İletişim'den açıklama

7 ton 250 kilogram gıda ürünü imha edildi

Altı ayda 105 milyona yakın yolcu

İçişleri: Provokatörlere göz açtırılmayacak

Stratejik Planlama Toplantısında muhtarların görüşleri alındı

Türkiye’nin Gizemli Obruğu Yeşilgöz, ziyaretçilerin uğrak noktası olacak

Şehitkamil Belediyesi’nden güvensiz gıdaya sıfır tolerans

Lise tercihi yapacak öğrenci ve velilere önemli öneriler