Bursa'ya göç eden depremzede vatandaştan künefeli teşekkür

Bursa'ya göç eden depremzede vatandaştan künefeli teşekkür

Bursa
GÜNDEM 6.03.2023 16:10:58 93 0

Hatay’daki evi yıkılan ve ailesiyle birlikte Bursa’ya göç eden depremzede Necmettin Sipahi, deprem bölgesinde gerek arama kurtarma gerekse yardım çalışmalarında görev alan Osmangazi Belediyesi personeline teşekkür için Hatay’ın dünyaca ünlü tatlısı künefe ikram etti.

BURSA (İGFA) - Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’daki evi ağır hasar gören Necmettin Sipahi, eşi ve çocuklarıyla birlikte sokakta kaldı.

Depremin hemen ardından gerek arama kurtarma gerekse yardım faaliyetleri için tüm imkanlarını seferber eden Osmangazi Belediyesi, binlerce depremzedeye ulaştığı gibi Sipahi ailesine de ulaşarak yardım elini uzattı.

Yapılan yardımlar ile yaraları bir nebze de olsa sarılan Sipahi ailesi, akrabalarının bulunduğu Bursa’ya göç etti. Deprem bölgesinde Osmangazi Belediyesi’nin yürüttüğü yardım çalışmalarına yakından şahitlik eden Necmettin Sipahi, deprem bölgesini ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile de tanışma fırsatı buldu. Gerek Başkan Dündar’ın gerekse de belediye personelinin kendileri ve tüm depremzedeler için yaptıkları çalışmaları unutmayan Sipahi, teşekkür etmek amacıyla Hatay’ın dünyaca ünlü tatlısı künefe pişirerek deprem bölgesinde görev alan belediye personeline ikram etti.

Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı Şantiye Birimleri’nde ocağını kurarak üzerinde ‘Mustafa Dündar’ ve ‘Osmangazi Belediyesi’ yazan künefeleri pişiren Sipahi, deprem bölgesinde yürüttükleri özverili çalışmalardan dolayı belediye personeline teşekkürlerini sundu.


İlginizi Çekebilir

Hakkari’de “Filistinli Çocuklar İçin Çiz” Etkinliği Düzenlendi

Adıyaman'a Tarihi Kentler Birliğinden destek ziyareti

Adıyaman’da Türk Ocakları Bölge İstişare Toplantısı Düzenlendi

Besni’de Elektrik Kesintisi: Uzun Süre Kesik Kalabilir!

Kahta'da Uyuşturucu Operasyonunda Büyük Başarı

Kâhta İlçesinde Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı

Mahmut Arslan: Kahta İl Olmadıkça Kalkınamaz

Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin konut depremzedelere teslim edilecek

Görev kuvvetlerinin 'Milli Anadolu Ankası' tatbikatı başarıyla sürüyor

Konya'nın Kapsül takımları TEKNOFEST'e damga vurdu

Türkiye-Azerbaycan arasında adalet iş birliği

Öğretmenlik Mesleği Kanunu'nda 3 madde daha kabul edildi

Oruç Reis Somali'de arayacak

Bakandan yeni iç hat seferleri müjdesi!

Bakan Bolat TEKNOFEST'te